STF Jämtlandsfjällen söker medarbetare, sommarsäsongen 2023

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


Medarbetare Jämtlandsfjällen, Sommarsäsong 2023.
Att arbeta på en fjällstation innebär att ingen dag är sig lik. Hos oss får du ta ett stort ansvar för gästens upplevelse. Livet på en fjällstation är varierande, spännande och lärorikt, precis som en dag på fjället kan vara. Som en del av fjällstationen kommer du arbeta i en sammansvetsad arbetsgrupp som endast ser möjligheter. I gruppen stöttar vi varandra och hjälper till där det behövs. Våra värdeord omtänksam, nyfiken, äkta, professionell och engagerad genomsyrar hela vår organisation och arbetssätt.


I Jämtlandsfjällen finns fyra fjällstationer;
Storulvån, Blåhammaren, Sylarna och Helags. Alla dessa har olika förutsättningar men jobbar med samma mål; att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Vi rekryterar nu nya medarbetare till samtliga av dessa fjällstationer och denna rekrytering sker gemensamt.

Vi söker dig som vill arbeta med oss och för våra gäster under sommarsäsongen 2023.
 
Förutom sängplatser och naturupplevelser så bygger vår verksamhet på möten mellan människor. Vi tror att vi i mötet med våra gäster skapar minnen, levererar kunskap och bjuder på upplevelser utöver det vanliga. För att vi ska kunna fortsätta att skapa dessa unika möten och upplevelser behöver vi nu dig - som är engagerad, stresstålig, tycker om att bjuda på dig själv och alltid är redo att leverera gästservice i världsklass!

På fjället är vi relativt små arbetsgrupper, vilket innebär att vi gärna ser att du kan ta egna initiativ, är flexibel och inte tvekar på att ta dig an utmaningar. Vi bor och jobbar tillsammans vilket betyder att du behöver vara duktig på att arbeta i team och uppskattar att bo kollektivt. Vi söker dig som har vana från eller utmanas av att arbeta med:
 • Reception och butik
 • Lokalvård och fastighetsskötsel
 • Frukost, lunch och kvällsservering
 • Enklare matlagning och bageri

De flesta tjänsterna är mångfacetterade och innehåller flera av dessa arbetsområden. Att alla samarbetar och hjälps åt är en förutsättning för att få anläggningarna att fungera så bra som möjligt. Baserat på dina tidigare erfarenheter och önskemål om arbetsuppgifter försöker vi att optimera anställningarna på de olika anläggningarna. Skriv gärna om det finns speciella önskemål om anläggning eller uppgifter.

Information om tjänsterna
 • Säsongsanställning
 • Mellan 80 och 100% från 2023-06-12 – 2023-10-03
 • Arbetsschemat följer verksamhetens behov och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
 • Lön enligt kollektivavtal Visita/HRF, Turistsupplementet
 • Kostavdrag enligt kollektivavtal

Vad erbjuder vi?
 • Personalboende mot hyresavdrag tillsammans med kollegor på fjällstationen
 • En fritid med fjället precis utanför dörren
 • Utvecklingsmöjligheter inom STF
 • Erfarenhet från besöksnäringen

Har du frågar, är du varmt välkommen att kontakta:
Platschef STF Storulvån: Lotta Welander, lotta.welander@stfturist.se
Platschef STF Blåhammaren: Caroline Olsson, caroline.olsson@stfturist.se
Platschef STF Helags: Elin Olofsson, elin.olofsson@stfturist.se
Platschef STF Sylarna: Björn Topplänt, bjorn.topplant@stfturist.se
 
Med många och varma hälsningar, Platscheferna i Jämtlandsfjällen

Ansökan