RESTAURANGCHEF TILL STF STORULVÅN FJÄLLSTATION

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


RESTAURANGCHEF TILL STF STORULVÅN FJÄLLSTATION

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

På STF Storulvån Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, inspirerande arbete och trevliga kollegor men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap! Mitt ute på fjället men ändå bara en timme från Åre.

Vi söker en RESTAURANGCHEF - vår ledare och inspiratör i restaurangen!

En stor del av din uppgift är att leda och fördela samt delta i arbetet i restaurangen.
Det är viktigt att du trivs i en operativ roll med närhet till dina kollegor och gäster.


Som restaurangchef på STF Storulvån Fjällstation ansvarar du för den dagliga driften i restaurangen. Du engagerar, motiverar och inspirerar medarbetarna, utvecklar rutiner och processer, sätter gästen i fokus samtidigt som du arbetar med försäljningsmål och lönsamhetskrav för verksamheten. Kvalitetssäkring och utbildning av personal är en viktig uppgift. Som restaurangchef har du personalansvar och budgetansvar. Du är delaktig i driften och arbetar aktivt med utvecklingen av restaurang och café. Tjänsten innebär också att du är en del av ledningsgruppen för STF Storulvån.

STF Storulvån Fjällstation är utgångspunkten för besökaren till våra olika fjällstationer i Jämtlandsfjällen. Vi har 118 bäddar i 36 rum. En restaurang med ca 120 sittplatser, butik och sportuthyrning. Vi har en omfattande verksamhet av aktiviteter och guidade turer och kurser. Sommarutbudet består mestadels av vandring, löpning och av att bara njuta. På vintern är det toppturer och turskidåkning som gäller. Vi är också startpunkten för Jämtlandstriangeln.
Våra gäster är många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en årsarbetstid om 80%. 

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna snarast möjligt eftersom vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstidens gång.
Vid eventuella frågor, kontakta Platschef Carl Johan Ingeström på carljohan.ingestrom@stfturist.se

Ansökan