Kebnekaise fjällstation söker passionerad kock, vinter 2020!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen



Vårt köksteam söker förstärkning till vintersäsongen 2020!
Du som vill uppleva äventyr,  i en härlig kombination av nytta och nöje! Du som vill bjuda våra gäster på mat och dryckesupplevelse de sent ska glömma bland Sveriges högsta toppar och största glaciärer!

 
STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 210 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför vintersäsongen 2020 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

På Kebnekaise Fjällstation vill vi även erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse i restaurangen. Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 3-rättersmiddag, två sittningar om 100 platser på varje. Temat är gott, rejält och lokalt. Gamla matlagningsmetoder så som syrning, saftning och inläggningar är vår vardag. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat till övriga medarbetare på stationen. Vi lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. Bageriet levererar varje dag bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffé.

Vill du bli en del i vårt gäng? Välkommen med din ansökan

Övrigt som är bra att veta:
  • Säsongen sträcker sig mellan den 28 februari och den 27 april,   om önskemål finns kan förlägning till sommarsäsong självklart diskuteras. 
  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
  • Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
  • Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. Boende i rum två och två.
Rekrytering sker löpande. Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/Är du kock som har passion för matlagning och som söker unika upplevelser. Vi har naturen runt knuten och gästen i fokus.



Ansökan