Platschef till STF af Chapman/Skeppsholmen

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

 

Nu söker vi en hotellchef som skapar trygghet i hamn men också har mod att ibland kasta loss.

Vi söker en Platschef utöver det vanliga till STF af Chapman & Skeppsholmen.
STF Af Chapman & Skeppsholmen har ett fantastiskt läge mitt i vår vackra huvudstad.
Fullriggaren af Chapman med 34 hytter samt Hantverkshuset med 43 rum utgör tillsammans anläggningen och ligger centralt vid Skeppsholmen med utsikt över Gamla Stan och Kungliga Slottet. Vi har ca 60 000 gästnätter per år och har en hög gästnöjdhet.
Anläggningen erbjuder förutom unikt boende även ett mindre café och en sommarrestaurang.

Vi erbjuder dig ett arbete inom en organisation där värderingar är viktiga och där vårt gemensamma mål är att få fler att upptäcka Sverige. För att passa i denna roll är du en resultatdriven person med mycket energi som brinner för att driva en anläggning.
Som platschef har du ett övergripande drift och resultatansvar. Du får ett brett ansvar för anläggningens både hårda och mjuka värden.
Önskad yrkeskompetens och krav på tidigare erfarenhet:
  • Vi söker dig med flerårig dokumenterad erfarenhet från hotell- eller restaurangverksamhet i ledande ställning, tex som hotellchef på ett mindre hotell eller avdelningschef i en större verksamhet.
  • Vana att arbeta självständigt mot tydliga ekonomiska mål och har dokumenterad erfarenhet av att planera, leda och utveckla verksamhet.
  • Mycket goda ekonomiska kunskaper är ett krav.
  • Ett tryggt och väl utvecklat ledarskap, vi söker en daglig ledstjärna som brinner för att vidareutveckla sina medarbetare.
  • Dokumenterad erfarenhet av försäljning är meriterande.

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Du rapporterar direkt till operativ chef för egna anläggningar, Camilla Dahlman.
Ansökan 
I rekryteringen har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive AB. Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 mars, urval kommer att ske löpande. 
Vid eventuella frågor, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Urvalet: 
Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se, Tel 08-718 00 58 
Facklig representant: Johanna Murray (Unionen) Tel 08-463 21 17 
Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan