Husfru till STF Grövelsjön Fjällstation SOMMAR 2018!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 

STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus. Fjällstationen är öppen året runt för logi och har för närvarande full service ca. 8 månader per år.

Vill du bli en del i vårt team?

Husfru

Som husfru ansvarar du för att Fjällstationen är välkomnande, mysig och hemtrevlig med en känsla som återspeglar fjället med dess natur och miljö. Det är en självklarhet att det ska vara rent, snyggt och prydligt i både rum och allmänna ytor.

Du är en tydlig ledare och organisatör med mycket energi och som tillsammans med övriga medarbetare gläds åt nöjda gäster som trivs hos oss.

Du är lösningsfokuserad och har lätt för att improvisera om situationen så kräver.

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • arbetsleda och delta i den dagliga driften på avdelningen
  • schemalägga
  • utforma rutiner och utveckla arbetsätt
  • beställa utrustning och förbrukningsmatrial

I ditt ansvar ingår även skötsel av våra växter såväl inomhus som utomhus sommartid.

Vi vill att du har några års erfarenhet av hotellstäd, gärna i ledande position.

För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.

Sommarsäsongen pågår mellan den 15/6-30/9 med introduktionsdagar förö all personali anslutning till säsongstart.

Välkommen med din ansökan redan idag och låt Fjälläventyret bli din vardag!

Besök gärna vår hemsida för mer information om anläggningen och våra arrangemang;
www.svenskaturistforeningen.se/grovelsjon
Ansök genom att bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt kollektivavtal med hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning med 80-100% sysselsättningsgrad.

 

 

Ansökan