Vi söker nya stjärnor till vårt städ-team.

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningenVi öppnade STF Göteborg City  i mars 2014 ett urbant basläger bara tre minuter från Centralstationen. Man bor i kompakta välplanerade två- och fyrbäddsrum med sköna sängar och egen dusch och toa. Lobbyns sällskapsytor bjuder på både frukost, stadsguide och en flammande lägereld. Självklart finns det även ett gästkök. Göteborg City blir ett kombinerat hotell och vandrarhem som skall passa den som söker ett trivsamt, upplevelsenära boende till ett vettigt pris.


Vi söker dig som tycker om att städa, är full av energi och noggrann som person. Fokus ligger på att hålla anläggningen ren och fräsch.   
  
Du kommer att:
  • städa våra rum och korridorer
  • se till så att anläggningen är ren och hemtrevlig
Vi söker dig som:
  • är van att arbeta effektivt i ett högt tempo
  • gärna har några års erfarenhet av hotellstäd
  • tycker om att hålla ordning och reda
Dina personliga egenskaper:
  • ansvarstagande, noggrann och strukturerad
  • kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta
  • har god servicekänsla
  • har lätt för att möta nya människor
  • har förmågan att se helheten utan att tappa detaljerna
Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Du bör även vara stresstålig då arbetet stundtals kan bli hektiskt. 
Vi erbjuder dig en trevlig och kreativ arbetsplats tillsammans med ett härligt team, varierande arbetstid och lön enligt kollektivavtal. 
  
Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan