Husfru till STF Kebnekaise sommar 2018

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv,engagerad och nyfiken? Är du redo för en utmaning? Då är det här jobbet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation ligger två mil från närmaste väg, vid foten av Sveriges högsta berg. Stationen andas såväl alpin historia som upptäckarlust. Här finns totalt 210 bäddar, en restaurang med fullständiga rättigheter och sportverksamhet med både uthyrning och guider. Totalt bor och arbetar mellan 25-60 personer på stationen, beroende på säsong. Våra gäster är många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en.
Vill du bli en del i vårt team?

Som husfru ansvarar du för att Fjällstationen är välkomnande, mysig och hemtrevlig med en känsla som återspeglar fjället med dess natur och miljö. Det är en självklarhet att det ska vara rent, snyggt och prydligt i både rum och allmänna ytor.  Du är en tydlig ledare och organisatör med mycket energi och som tillsammans med övriga medarbetare gläds åt nöjda gäster som trivs hos oss.  Du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och har lätt för att improvisera om situationen så kräver.
I dina arbetsuppgifter ingår att:
  • arbetsleda och delta i den dagliga driften på avdelningen
  • schemalägga
  • utforma rutiner och utveckla arbetsätt
  • beställa utrustning och förbrukningsmatrial

Vi vill att du har några års erfarenhet av hotellstäd, gärna i ledande position.
För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.
Som husfru är du tillsammans med platschef och övriga avdelningschefer en del av Kebnekaises driftsteam. Driftsteamet jobbar med utveckling och optimerad drift för hela fjällstationen.  Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Anställningen är inackordering i kost, det innebär att du bor på fjällstationen under de perioder då stationen är öppen.  Boende i personalhus, hyra och kost avdrages från lönen.

Ansök genom att skicka ett personligt brev med CV och minst två referenser.
Lön enligt avtal med Hotell- och restaurangfacket.  Vi erbjuder personalboende i delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%  där vintersäsong är mars-april och sommarsäsong juni-sept.  Anställningen påbörjas enlig överenskommelse. 
 
  Intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag!
Vi ta endast emot ansökningar via denna annons.
Frågor? Använd kontaktuppgifterna nedan.

Platschef STF Kebnekaise: marit.sarri@stfturist.se

Ansökan