Grupp- och konferenskoordinator

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

STF Abisko Turiststation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och ligger i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2 -märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. Vi har de senaste åren erhållit flertalet utmärkelser och priser, nu senast Grand Travel Awards Ekoturismpris.

Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus. Vi expanderar hela tiden, framför allt inom norrskensturism och allt fler grupper söker sig till oss.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker nu en Grupp- och konferenskoordinator

Vi behöver någon som har tidigare erfarenhet av att arbeta med grupp- och konferensbokningar. En stor del av tiden går åt till att administrera grupper och konferenser inför, under och efter deras besök.  Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig väl i skrift. Du kommer även att ha ett övergripande ansvar för några event på STF Abisko Fjällstation.  Eftersom många gäster kommer från utlandet är det viktigt att du kan kommunicera både på svenska och på engelska. Du är serviceinriktad och har god organisatorisk förmåga. Du arbetar hela tiden mot deadlines och behöver därför kunna hantera stress samt ha lätt för att hitta lösningar på problem som dyker upp. Du arbetar ihop med ytterligare en grupp- och konferenskoordinator och arbetet innebär även samarbete med samtliga avdelningar på stationen.

Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av Hotsoft och Citybreak. Det  är meriterande om du har andra språkkunskaper utöver svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast. Vi följer HRF:s avtal. Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Vi har personalboende. Ange minst två referenser i din ansökan. Sista ansökningsdag är den 9 juli.  Ansök gärna så fort som möjligt då vi gör intervjuer löpande under annonseringstiden.

Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller per post.

Kontaktperson Helena Runeberg, platschef, telefon 070- 320 55 91 . 
Facklig kontaktperson  Unionen Maja Hök, maja.hoktfturist.se 0767849838

Ansökan