Förste Receptionist

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

STF Göteborg City invigdes 2014 och är ett mindre och personligt hotell & vandrarhem med 102 rum beläget i centrala Göteborg på Drottninggatan. Vi erbjuder gästen ett trivsamt, upplevelsenära boende till vettiga storstadspriser.

Vi söker nu en förste receptionist till vår reception på STF Göteborg City som tycker om att ge service och är mån om både gäster och kollegor. Att arbeta på hotell är den ena dagen inte den andra lik och där kan det ständigt uppstå nya situationer.  Det är bra om du är proaktiv när det gäller problemlösning och att förmedla information. Vi sätter alltid gästen i fokus och det krävs en hög servicenivå samt viljan att arbeta med människor.

Du kommer att jobba i nära samarbete med receptionschefen och i ditt dagliga arbete ingår bl.a. planering och administration av receptionsverksamheten, kassahantering, avstämning, att upprätta rutiner och se till att de efterföljs samt att se till att det är rent och fräscht i reception och lobby.

Som person är du en kommunikativ, positiv och organiserad glädjespridare som får saker gjorda. Vi förväntar oss att du har branschvana samt relevant utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är bra på hotellsystem såsom Suite8/Fidelio eller liknande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet från restaurang eller café är meriterande.

Du kommer att gå ordinarie pass i receptionen som innefattar dagar, kvällar och helger samt bör vara beredd på att hoppa in med kort varsel vid behov.

Tjänsten är på 100% med omgående start. 

Vi ser att du:

  • Har tidigare erfarenheter av hotellreception, bokningssystem och bokningskanaler.
  • Är bekväm med att arbeta självständigt och kan ”jonglera” flera arbetsuppgifter samtidigt.
  • Tycker det är kul med varierande arbetsuppgifter och att arbeta i driften med våra gäster.
  • Har hög arbetskapacitet och tar egna initiativ för att finna gästorienterade lösningar.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Har god datavana.
Alla ansökningar hanteras löpande därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. 

STF Göteborg City tillämpar avtalsenliga löner enligt HRF.

Läs mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se

Välkommen med din ansökan!

Ansökan