Vikariat Receptionen

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


STF Göteborg City invigdes 2014 och är ett mindre och personligt hotell & vandrarhem med 102 rum beläget i centrala Göteborg på Drottninggatan. Vi erbjuder gästen ett trivsamt, upplevelsenära boende till vettiga storstadspriser.

Vi söker nu en receptionist till vår reception som tycker om att ge service och är mån om både gäster och kollegor. Att arbeta på hotell är den ena dagen inte den andra lik och där kan det ständigt uppstå nya situationer.  Du kommer att arbeta med sedvanliga receptions göromål såsom in/ut checkning, ta emot bokningar via telefon och mail, guida gästen till nya smultronställen i Göteborg och se till att det är rent och fräscht i reception och lobby. Det är bra om du är proaktiv när det gäller problemlösning och att förmedla information. Vi sätter alltid gästen i fokus och det krävs en hög servicenivå samt viljan att arbeta med människor. Som person är du en kommunikativ, positiv och organiserad glädjespridare som får saker gjorda. Vi förväntar oss att du har branschvana samt relevant utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du är bra på hotellsystem såsom Suite8/Fidelio eller liknande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Vi ser att du:

  • Har tidigare erfarenheter av hotellreception, bokningssystem och bokningskanaler.
  • Är bekväm med att arbeta självständigt och kan ”jonglera” flera arbetsuppgifter samtidigt.
  • Tycker det är kul med varierande arbetsuppgifter och att arbeta med våra gäster.
  • Har hög arbetskapacitet och tar egna initiativ för att finna gästorienterade lösningar.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Har god datavana.
Arbetstiderna innefattar dagar, kvällar och helger. Tjänsten är ett vikariat på 100% i cirka ett år. 

Alla ansökningar hanteras löpande därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut. 

STF Göteborg City tillämpar avtalsenliga löner enligt HRF.

Läs mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se

Välkommen med din ansökan!

Ansökan