Kockar till Chapman Bar & Bistro

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

 Är du nyfiken, äkta, professionell och älskar mat & dryck? Då är du den vi söker för att kocka i vår sommarrestaurang på af Chapman mitt i hjärtat av Stockholm. 
  
STF af Chapman & Skeppsholmen är beläget på underbara Skeppsholmen i centrala Stockholm. Totalt finns 77 rum med totalt 281 bäddar. STF af Chapman är ett segelfartyg med 125 bäddar och STF Skeppsholmen är huvudbyggnaden med reception, café, frukostservering samt 156 bäddar. Båda anläggningarna är klassiska vandrarhem där gästen kan boka ett rum eller bara en bädd. 
  
Sommartid bygger vi upp en utomhusbar samt öppnar upp serveringen på däcket och välkomnar folk från världens alla hörn att njuta av en öl och något gott att äta på en magisk plats med Stockholms finaste utsikt. Vi har i år utvecklat ett nytt koncept för restaurangen och baren och ser fram emot att välkomna människor ifrån världens alla hörn och få dem att upptäcka Sverige.
 
Vi tror att du har minst fem års dokumenterad erfarenhet som kock utöver din utbildning

Vi ser att du
* Är genuint intresserad av mat & dryck
* Är en god förebild för dina medarbetare
* Trivs med att ta stort eget ansvar
*Har en stor drivkraft och ser möjligheter i ditt arbete
* Har utbildning, kunskap och lagar mat med hjärtat 
*Har flerårig erfarenhet av råvarubeställningar och inköp
*Har flerårig erfaenhet av inventering och att egenkontroll utförs vid fasta tidpunkter
*Aktivt delta i menyplanering, utvecklings- och förbättringsarbete.
  
Tjänsten är en säsongsanställning 80-100% med start så snart som möjligt fram till början av september och innefattar tjänstgöring kväll och helger.  Du rapporterar till restaurangansvarig.

Ansökan sänds till platschef sofie.jorsell@stfturist.se och intervjuer sker löpande.

  
Varmt välkommen att bli en del av vårt härliga team!

 

Ansökan