STF Kansli söker extrapersonal på Bokningen

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


Nu söker vi extrapersonal till STFs centrala bokningsavdelning i Stockholm. För att passa för rollen tror vi att du är nyfiken, lättlärd och öppen för utmaningar. Har du erfarenhet av kundkontakt och PMS system är det ett extra plus. Då många av våra boenden ligger i fjällmiljö blir jobbet ännu roligare om du dessutom har ett intresse för fjäll, friluftsliv och resande i Sverige. 
Anställningen avser 2 dagars arbete per vecka från mitten av februari tom maj (både helg och vardag) och därefter möjlighet till sommarjobb på heltid från mitten av juni tom augusti/mitten av september. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hjälpa gäster och medlemmar med bokning av våra boenden, paket och aktiviteter.
  • Besvara frågor från gäster och medlemmar via mail, telefon och chat.
  • Hantera priser och tillgänglighet i våra system.

Hos oss får du:
  • Ett arbete inom en organisation där värderingar är viktiga och där vårt gemensamma mål är att få fler att upptäcka Sverige. 
  • En möjlighet att få jobba med unika boenden och aktiviteter i hela Sverige, med fokus på fjäll. 
  • Ljust och fräscht kontor på Södermalm i Stockholm nära till kommunikationer och massa härliga kollegor.
  • Möjlighet till distansarbete delar av tiden.
  • Schyssta villkor och kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan senast den 11 december 2023. Intervjuer kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktperson vid eventuella frågor är Charlotte Berninge, Bokningschef, charlotte.berninge@stfturist.se

Ansökan