STF Abisko söker kock för augusti-september 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Vi söker kockar och köksbiträden till vårt köksteam på STF Abisko Turiststation.

På STF Abisko Turiststation är maten en stor del av gästens upplevelse. Våra gäster är här för att uppleva den magiska naturen, lika mycket som för att känna "smaken" av fjäll. Restaurangen serverar våra gäster en rejäl frukostbuffé, vällagad husmanskost till lunch och till kvällen den populära middagbuffen som för många gäster blir dagens höjdpunkt. Lokala råvaror är en viktig del av våra menyer. 

Du har nu möjligheten att kombinera ett stolt yrkesliv med svensk vildmark när den är som bäst. 

Du har ansvar över att maten håller en hög och jämn kvalitet. Vi vill att du lagar god och smakrik mat som även är en njutning för ögat. Din ambition ska vara att leverera det "lilla extra" och gärna överträffa gästens förväntan. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och samtidigt se din del i laget. 
  
Vi vill att du:
  • Har erfarenhet av arbete som kock med á la carte. Meriterande med utbildning inom området eller motsvarande kompetens.
  • Är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.
  • Har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig.
  • Har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.
  • Du talar svenska och engelska flytande.
  
Övrigt som är bra att veta:
  • Vi arbete enligt HRF:s kollektivavtal.
  • Anställningsgraden är 100% och innefattar både helg och kvällsarbete.
  • Tjänsten är säsongsanställning från början av augusti 2022.
  • Personalboende i närheten av fjällstationen med eget rum, dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Vi håller intervjuer löpande så skicka din ansökan idag. Vi ser fram emot din ansökan! 


STF Abisko Turiststation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällanläggning och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang med 80 platser, butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet.

Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/?_gl=1*1gn35w4*_ga*MTgyMTk0NTU2OC4xNjE1OTc0MzYz*_ga_TBG4P2RCFB*MTYxNTk3NDM2My4xLjAuMTYxNTk3NDM2My4w&_ga=2.105156867.1078352798.1615974363-1821945568.1615974363

Ansökan