STF Grövelsjön Fjällstation söker medarbetare till reception och butik vintersäsongen 2022/2023

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Njuter du av naturupplevelser och drivs av möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen.
Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 

STF Grövelsjön har 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus.

Reception och butik
I vår reception ligger även vår välsorterade friluftsbutik där vi säljer sportartiklar, souvenirer och livsmedel och i anslutning finns också vår uthyrning. I arbetsuppgifterna som receptions- och butikspersonal ingår in- och utcheckning av gäster, butiksförsäljning, uthyrning av friluftsartiklar och övriga sedvanliga receptionsgöromål, men framförallt innebär arbetet att vara en god värd. Detta innebär exempelvis att hjälpa gästerna att hitta lämpliga turer som passar just deras förutsättningar och att ge tips och råd om rätt klädsel för en fjälltur, utöver allt annat som vi kan hjälpa våra gäster med.

Vi förväntar oss att du är stresstålig, har hög social kompetens och att du är en god säljare. Du är en glad och positiv person som kan arbeta både i grupp men också självständigt ta egna intitiativ för att driva arbetet vidare och göra det lilla extra för gästen. Vi ställer höga krav på att du har ett flexibelt förhållningssätt för att kunna hantera eventuella situationer som uppstår, och vi ser därför att du har erfarenhet av situationer där det är många bollar i luften och du får visa mycket eget ansvar. 

Du ska kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception och/eller friluftsbutik samt god datorvana. Det är mycket meriterande om du har arbetat i bokningssystemet Hotsoft, antingen Hotsoft 8 eller någon tidigare version. 

Besök gärna vår hemsida för mer informationom anläggningen och våra arrangemang;
https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-grovelsjon-fjallstation/

Anställningsperiod:
Säsongen pågår från 22 december till den 16 april.
Ange om du kan arbeta hela säsongen eller något av nedanstående alternativ
1. 2022-12-19 - 2023-01-05
2. 2023-02-08 - 2023-04-16


Välkommen med din ansökan redan idag och låt Fjälläventyret bli din vardag!

Ansök genom att bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt kollektiv med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning med 80-100% sysselsättningsgrad.

Ansökan