STF Grövelsjön Fjällstation söker städare till sommarsäsongen 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen. Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 

STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus.

Till sommarsäsongen 2022 söker vi medarbetare som vill ge den allra bästa service och värdskap till våra gäster!
I denna tjänst kommer du främsta att arbeta med städ & fastighet men arbetsuppgifter inom andra områden som du har kompetens för kan förekomma.

Städ
Att städa på Fjällstationen är en mycket viktig arbetsuppgift. Du tycker om att hålla ordning och reda men också att göra det hemtrevligt och mysigt i huset. Du är van att arbeta effektivt i ett högt tempo. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta. Under en arbetsdag städas både allmänna utrymmen och gästrum som varierar i antal mellan olika dagar. Du behöver vara stark och uthållig då arbetet är fysiskt krävande. 

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av hotellstäd.

Arbetet är förlagt i huvudsak under dagtid. Under arbetspasset är det stundtals högt tempo så att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig. Du har lätt för att ta instruktion och har mod att fatta egna beslut om situationen så kräver.
Enklare sysslor i matsalen ingår också i tjänsten. 

Besök gärna vår hemsida för mer informationom om anläggningen och våra arrangemang;
https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-grovelsjon-fjallstation/

Säsongen pågår från 20 juni till den 2 oktober.
Tjänsten avser hela säsongen och längre ledigheter under anställningen är inte möjligt.

Välkommen med din ansökan redan idag och låt Fjälläventyret bli din vardag!

Ansök genom att bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsterna är en säsongsanställning med 80-100% sysselsättningsgrad. 


 

 

Ansökan