Reception och gruppbokning på STF Abisko Turiststation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Vi söker förstärkning till vårt team på STF Abisko Turiststation. Brinner du för försäljning? Har du värdskap i fokus? Gillar du att erbjuda service i världsklass? Är du redo för ett äventyr där arbete förenas med en mäktig fjällmiljö? 
 
STF Abisko Turiststation är beläget vid foten av fjället Nuolja, starten av Kungsleden och sjumilasjön Torneträsk. Anläggningen har ca. 400 bäddar fördelat på hotellrum, stuglägenheter och vandrarhem samt restaurang där det serveras frukost, lunch och middag. I vår butik Fjällboden finns utrustning för turen, livsmedel samt uthyrning. Vår verksamhet baseras på tre huvudsäsonger; barmark, norrsken och skidor och våra STFguider erbjuder gästupplevelser anpassade för respektive säsong. Till anläggningen hör även populära Aurora Skystation med tillhörande linbana. Abisko är ett besöksmål för resande från hela världen, här upplever man norrsken, midnattsol och en mäktig natur.
 
Arbetsuppgifter: 
 • Försäljning och administration av inkomna förfrågningar rörande grupp- och konferens. 
 • Hantera bokningar, säkerställa offerthantering samt fakturering. 
 • Möta upp med och stämma av med gruppen under vistelsen.
 • Uppföljning av grupper efter avresa.
 • Tjänstgöring i vår reception. Antal timmar är avhängigt av bokningsläge och säsong.

Vi söker dig som: 
 • Trivs när det händer mycket samtidigt, det är bitvis ett högt tempo och våra dagar skiljer sig åt. 
 • Gillar administration, struktur och noggrannhet, men känner trygghet i att prioritera för stunden.
 • Är du tillmötesgående, öppen och lösningsorienterad 
 • Trivs med att jobba i team och förstår vikten av samarbete

Färdigheter: 
 • Vi ser gärna tidigare erfarenhet inom grupp-, konferens- och rumsförsäljning  
 • Goda kunskaper i Officepaket och erfarenhet från bokningssystemet Hotsoft 8, CityBreak eller liknande är ett krav 
 • Minst 2 års erfarenhet av arbete inom vandrarhem eller hotell 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande då vår marknad är internationell.

 
Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort är i Abisko. Tjänsten är 100% fördelat mellan bokning och reception, fördelning beroende av säsong och beläggning. Personalboende kan ordnas. Tillträde under juni. Utbildning sker på plats i Abisko och utgörs bl.a. av receptionstjänstgöring. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Om du har funderingar är du välkommen att maila Gunilla, receptionschef; gunilla.svedjeberg@stfturist.se

 
Mer om anläggningen: 
https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/
https://auroraskystation.se/

Välkommen med din ansökan!

Ansökan