STF af Chapman & Skeppsholmen söker en Café / Restaurang- och Frukostansvarig

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


STF af Chapman & Skeppsholmen är beläget på underbara Skeppsholmen i centrala Stockholm. Totalt finns 82 rum med totalt 299 bäddar fördelade på segelfatyget Af Chapman och huvudbyggnaden med även reception, cafe och frukostservering. Båda anläggningarna är klassiska vandrarhem där gästen kan boka ett rum eller bara en bädd.

Är du nyfiken, äkta, professionell, älskar mat, dryck och service? Då är du den vi söker.
 
Sommartid bygger vi upp en utomhusbar samt öppnar upp serveringen på däcket. Där välkomnar vi människor från världens alla hörn att njuta av något gott att äta och dricka med Stockholms finaste utsikt. Ditt uppdrag är att få alla att känna sig välkomna samt säkerställa att vi ger en varm och äkta service.
 
Vi ser gärna att du vill vara med och utveckla ett nytt koncept för baren, cafeet/restaurangen och frukosten där du kommer att ha en viktig del och bygga upp ditt eget team. Tjänsten som Café / Restaurang- och Frukostansvarig innebär ett övergripande ansvar för den dagliga driften, bemanning och försäljnings- och resultatansvar. Du rapporterar till Platschef och tillsammans arbetar vi med att utveckla verksamheten.
 
Vi ser att du
  • Är genuint intresserad av mat och dryck
  • Är en god förebild för dina medarbetare
  • Trivs med att ta stort eget ansvar
  • Har utbildning och kunskap inom restaurangbranschen
  • Försäljningserfarenhet
  • Talar svenska och engelska och formulerar dig väl i tal och skrift
Erfarenhet av kassasystemet Ceasar och receptionsarbete är meriterande.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning 100% med start omgående och innefattar tjänstgöring vissa kvällar och helger.

Skicka in din ansökan senast den 22 maj 2022. Ansökningarna tas endast emot via länken nedan.
Intervjuer sker löpande vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Susanne Wallström på susanne.wallstrom@stfturist.se

Ansökan