BAGARE TILL STORULVÅN FJÄLLSTATION vinter och sommar 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


BAGARE TILL STORULVÅN FJÄLLSTATION vinter och sommar 2022
Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

På STF Storulvån Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, och trevliga kollegor men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap! Mitt ute på fjället men ändå bara en timme från Åre. 
STF Storulvån Fjällstation är utgångspunkten för besökaren till våra olika fjällstationer i Jämtlandsfjällen. Vi har 118 bäddar i 36 rum. En restaurang med 120 sittplatser, butik och sportuthyrning. Vi har en omfattande verksamhet av aktiviteter och guidade turer och kurser. Sommarutbudet består mestadels av vandring, löpning och av att bara njuta. På vintern är det toppturer och turskidåkning som gäller. Vi är också startpunkten för Jämtlandstriangeln.
Besök gärna vår hemsida www.svenskaturistforeningen.se/storulvan

Vi söker en BAGARE


I Jämtlandsfjällen är våra gäster många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra. Vårt matutbud är en viktig del av gästens upplevelse. I restaurangen erbjuder vi våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Vi serverar också våfflor, hembakat bröd och fikabröd.
Vi brinner för det lokala utbudet från Jämtland.

Vi söker dig som;
  • har social kompetens, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
  • har kunskap och intresse för hälsosam, ekologisk och hållbar mat och bröd
  • stort ordningssinne som kan skapa struktur både i ditt eget och avdelningens arbete och skapar en god och stressfri arbetsmiljö.
Anställningen är 100% och säsongerna är 13 februari till 27 april samt 12 juni till 3 oktober

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker till Storulvån Fjällstation och varför du tror att du skulle passa hos oss. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna snarast möjligt eftersom vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstidens gång.

Vid eventuella frågor, kontakta Kökschef Joakim Jansson på joakim.jansson@stfturist.se

Ansökan