STF Af Chapman & Skeppsholmen söker nattreceptionist på 40%

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Nu söker vi vår nya kollega på STF Af Chapman och Skeppsholmen.


Centralt beläget med fina omgivningar och utsikt över Gamla stan och Kungliga slottet ligger STF Af Chapman & Skeppsholmen. Våra gäster kan bo bekvämt i Hantverkshuset eller på den tremastade fullriggaren af Chapman. Hos oss möts världsresenärer, affärsgäster, backpackers och barnfamiljer av alla nationaliteter. Våra gäster får fantastiska möjligheter att upptäcka Stockholmsregionen från ett centralt läge med enastående utsikter. 


Vi söker nu dig som alltid sätter gästen i fokus, som tycker att det är roligt att möta nya människor och är en nattuggla.
Våra gäster är både svenska och internationella och det är därför bra om du känner dig bekväm i en internationell miljö, där tempot stundtals är högt och du är ensam på ditt pass.
  
Arbetsuppgifterna för nattreceptionisten omfattar städning av lobbyområde samt receptionssysslor så som in-/utcheckning och kassaavslut, Epost- och telefonförfrågningar samt andra administrativa uppgifter. 

Vi söker dig med naturligt gott värdskap och äkta intresse för de personer du möter. Du håller huvudet kallt i oväntade situationer, klarar intensiva perioder på ett strukturerat sätt, vågar fatta egna beslut för gästens bästa och är nyfiken och engagerad i vår interna och externa miljö. Siffror och logiskt tänkande är kul. Du känner av och kan bemöta olika gäster med olika bakgrund på det sätt de har behov av.

För att trivas med denna tjänst har du med fördel erfarenhet från liknande arbeten med nattjänstgöring. Tidigare erfarenhet från Hotsoft 8, Citybreak och Office-paketet är meriterande. Utöver svenska språket flytande i tal och skrift är goda kunskaper i engelska i tal och skrift nödvändigt. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. 
   
Vi erbjuder:
Ett roligt och utvecklande arbete i en STF-miljö med utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är deltid, 40% nattjänstgöring.  
Tjänsten är tillsvidare med 6månaders provanställning. Vi följer Visita-HRF:s avtal.
  
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ansök så fort som möjligt då vi håller intervjuer och anställer löpande under annonseringstiden.

Ansökan