KOCKAR OCH BAGARE TILL STORULVÅN FJÄLLSTATION vintern 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

KOCKAR O BAGARE TILL STORULVÅN FJÄLLSTATION vintern 2022

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!
På STF Storulvån Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap! Mitt ute på fjället men ändå bara en timme från Åre. 
STF Storulvån Fjällstation är utgångspunkten för besökaren till våra olika fjällstationer i Jämtlandsfjällen. Vi har 118 bäddar i 36 rum. En restaurang med 120 sittplatser, butik och sportuthyrning. Vi har en omfattande verksamhet av aktiviteter och guidade turer och kurser. Sommarutbudet består mestadels av vandring, löpning och av att bara njuta. På vintern är det toppturer och turskidåkning som gäller. Vi är också startpunkten för Jämtlandstriangeln.
Besök gärna vår hemsida www.svenskaturistforeningen.se/storulvan

Vi söker KOCKAR OCH BAGARE


I Jämtlandsfjällen är våra gäster många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra. Vårt matutbud är en viktig del av gästens upplevelse. I restaurangen erbjuder vi våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Vi serverar också våfflor, hembakat bröd och fikabröd.
Vi brinner för det lokala utbudet från Jämtland.

Vi söker dig som;
  • har social kompetens, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
  • har kunskap och intresse för hälsosam, ekologisk och hållbar mat
  • har hög arbetskapacitet, stort ordningssinne som kan skapa struktur både i ditt eget och avdelningens arbete och skapar en god och stressfri arbetsmiljö.
Anställningen är 100% och säsongen är 13 februari till 27 april.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker till Storulvån Fjällstation och varför du tror att du skulle passa hos oss. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna snarast möjligt eftersom vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstidens gång.

Vid eventuella frågor, kontakta Platschef Carl Johan Ingeström på carljohan.ingestrom@stfturist.se

Ansökan