Receptionist Storulvån Fjällstation vintersäsongen 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Vintersäsong i Jämtlandsfjällen!
Som receptionist på STF Storulvån Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor, men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap. Som anställd hos oss får du en arbetsorganisation som sätter gästerna och medarbetarna i första hand. 

Just nu söker vi receptionister till vintersäsongen 2022.

Vi söker dig som drivs av att få arbeta med människor, ger service med fingertoppskänsla och vill skapa oförglömliga upplevelser till våra gäster. Vi söker dig som trivs bra att arbeta i team, eftersom vi på fjället arbetar i relativt små arbetsgrupper. Det är också viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och inte tvekar på att ta dig an utmaningar. Vi förväntar oss att du är stresstålig, en god säljare och gärna har erfarenhet från receptionsjobb sedan tidigare. Tycker du dessutom om att lösa problem och har lätt för att kommunicera med okända människor är du med säkerhet en god kandidat för jobbet!

I arbetsuppgifterna ingår att vara en god värd, in- och utcheckning, kassahantering, förmedling av information till gäster, merförsäljning och övriga sedvanliga receptionsuppgifter.
Du ska kunna uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Om du kan flera språk är det meriterande likaså om du har erfarenhet av bokningssystemet Hotsoft, Citybreak eller liknande.
I receptionen får vi flera frågor om fjället, vi ser det därför som viktigt att du gillar att komma ut och ta egna fjällturer på din ledighet.

 Övrigt som är bra att veta:
  • Vintersäsongen sträcker sig från 13 februari till 27 april, med några extra dagar före och efter för introduktion och avslut. Har du önskemål om andra datum så skriv detta i ansökan.
  • Lön enligt kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning enligt HRF:s kollektivavtal med 80% sysselsättningsgrad.
  • Anställningen är helinackordering i kost, vilket innebär att du bor och äter på fjällstationen. Detta betalar du för enligt avtal. Personalboende i separat hus med eget eller delat rum.
  • För med information om Storulvån besök gärna: www.svenskaturistforeningen.se/storulvan
Rekryteringen sker löpande.

Vi ta endast emot ansökningar via denna annons.

Vid frågor kontakta receptionchef: hanna.willen@stfturist.se

Ansökan