Fjällvärd på Storulvån Fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningenNjuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!
Som Fjällvärd hos oss erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor, men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap. Som anställd hos oss får du en arbetsorganisation som sätter gästerna och medarbetarna i första hand.

STF Storulvån Fjällstation är utgångspunkten för besökaren till våra olika fjällstationer i Jämtlandsfjällen. Vi har 118 bäddar i 36 rum, en restaurang med 120 sittplatser, butik och sportuthyrning. Vi har en omfattande verksamhet av aktiviteter och guidade turer och kurser. Sommarutbudet består mestadels av vandring, löpning och av att bara njuta. Vi är också startpunkten för Jämtlandstriangeln.
Besök gärna vår hemsida www.svenskaturistforeningen.se/storulvan

Vi söker omgående en fjällvärd till ett positivt restaurang och städteam
För att passa in i vårt team ser vi gärna att du:
  • har erfarnehet av servering sen förut
  • är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar
  • har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig
  • gillar att ta i där det behövs
tjänsten är mångfacetterad och innehåller arbetsområden som lokalvård och servering. Att alla samarbetar och hjälps åt är en förutsättning för att få anläggningarna att fungera så bra som möjligt. Meriterande är tidigare erfarenhet från servicebranschen och kunskap inom kassasystemet Cesar och bokningssystemet Hotsoft.

Rekryteringen sker löpande  så skicka din ansökan redan idag! Bifoga personligt brev samt CV.

Övrigt:
Lön i enlighet med HRF. Du är inackorderad på arbetsplatsen vilket innebär att du bor och äter på anläggningen där du jobbar.
Anställningen är en säsongsanställning fram till den 27 september. 


Vid eventuella frågor, kontakta Platschef Carl Johan Ingeström på carljohan.ingestrom@stfturist.se

Ansökan