STF Abisko turiststation Nattreceptionist sommar 2021

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


STF Abisko Turiststation är placerad i Abisko Nationalpark och är Svenska Turistföreningens nordligaste anläggning. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. 
Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid.

Vill du bli en av två utvalda nattsuddare? Vi söker strukturerade och klarsynta nattreceptionister!
  
Arbetsuppgifterna för nattreceptionisten omfattar städning av lobbyområde samt receptionssysslor så som in-/utcheckning och kassaavslut, Epost- och telefonförfrågningar, förmedlande av information externt och internt, införsäljning av våra och våra samarbetspartners aktiviteter samt stöttning kollegor emellan – oavsett avdelning. 

Vi söker dig med naturligt gott värdskap och äkta intresse för de personer du möter. Du håller huvudet kallt i oväntade situationer, klarar intensiva perioder på ett strukturerat sätt, vågar fatta egna beslut för gästens bästa och är nyfiken och engagerad i vår interna och externa miljö. Siffror och logiskt tänkande är kul. Du känner av och kan bemöta olika gäster med olika bakgrund på det sätt de har behov av. Varje dag bjuder på nya upplevelser och erfarenheter och närmaste tätort är 100km bort. Du är bekväm med och känner dig trygg i att jobba ensam då de flesta andra sover.

För att trivas med denna tjänst har du med fördel erfarenhet från liknande arbeten med nattjänstgöring. Tidigare erfarenhet från Hotsoft 8, Citybreak och Office-paketet är meriterande. Utöver svenska språket flytande i tal och skrift är goda kunskaper i engelska i tal och skrift nödvändigt. Ytterligare språkkunskaper (tyska, franska, spanska) samt 1:a hjälpen utbildning är meriterande. 
   
Övrigt som är bra att veta:
  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
  • Tjänsten sträcker sig mellan den 21:a juni och den 29:e augusti.
  • Schemat är rullande med avnligen sju nätters arbete och sju nätters ledighet. Längre ledigheter än de schemalagda beviljas inte under pågående säsong.
  • Du har möjlighet att hyra bostad av oss i personalboende ca 400 meter från stationen. Enkelrum med egen dusch och toalett, gemensamt kök och allmänna ytor delas med övriga säsongskollegor.
  
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök så fort som möjligt då vi håller intervjuer och anställer löpande under annonseringstiden.

Lär dig mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko

Ansökan