Kockar/Bagare till STF Jämtlandsfjällen, vintern 2021

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningenDrömmer du om en annorlunda vinter?
Som kock/bagare/köksbiträde hos STF i Jämtlandsfjällen erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor, men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap. Som anställd hos oss får du en arbetsorganisation som sätter gästerna och medarbetarna i första hand.

I Jämtlandsfjällen finns fyra fjällstationer; 
Storulvån, Blåhammaren, Sylarna och Helags.  Alla dessa har olika förutsättningar men jobbar med samma mål; att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Vi rekryterar nu nya köksmedarbetare till de tre fjällstationerna som utgör Jämtlandstriangeln; Storulvån, Sylarna och Blåhammaren. 

I Jämtlandsfjällen är våra gäster många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra. Som kock på STF  har du ansvar över att maten håller en hög och jämn kvalitet. Vi vill att du lagar god och smakrik mat som även är en njutning för ögat. Ditt hantverk baseras på lokala råvaror, där vi i många fall har mer långtgående samarbeten med leverantören än bara leverans av själva råvaran. Restaurangerna serverar allt från frukost, våfflor, hembakat fikabröd, lunch och middag. Måltiden är en viktig del i den totala fjällupplevelsen för våra gäster och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi bor och jobbar tillsammans vilket betyder att du behöver vara duktig på att arbeta i team och uppskattar att bo kollektivt. 

Vi söker dig som:
  • har utbildning och/eller yrkesvana som kock/bagare
  • är en person med hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar
  • har social kompetens, är serviceinriktad, tar ansvar och är punktlig
  • har stort ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete
  • gärna har någon form av specialitet, tillexempel vegetariskt eller specialkost

 Övrigt som är bra att veta:
  • Vintersäsongen sträcker sig från 19februari till 25 april, medd några extra dagar före och efter för introduktion och avslut. Har du önskemål om andra datum så skriv detta i ansökan.
  • Lön enligt kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning enligt HRF:s kollektivavtal med 80-100% sysselsättningsgrad.
  • Anställningen är helinackordering i kost, vilket innebär att du bor och äter på fjällstationen. Detta betalar du för enligt avtal. Personalboende i separat hus med eget eller delat rum.
  • För med information om respektive anläggning; www.svenskaturistforeningen.se/jamtlandsfjallen

Kallelse till intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan med personligt brev och CV redan idag! 

Vi tar endast emot ansökningar via denna annons.
Frågor? Använd kontaktuppgifterna nedan.

Tf. Platschef STF Storulvån: Hanna.Willen@stfturist.se
Platschef STF Blåhammaren: Alexandra.Lundgren@stfturist.se
Platschef STF Sylarna: Bjorn.Topplant@stfturist.se

Ansökan