Kock till STF Abisko, sommarsäsong

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Är fjällvärlden det bästa du vet? Är råvaror och smaker det du älskar att jobba med? Känner du stolthet för ditt yrke som kock? Då vill du kanske bli en del av teamet på STFs anläggning i Abisko!

På STF Abisko Fjällstation är maten en stor del av gästens upplevelse. Våra gäster är här för att uppleva den magiska naturen, lika mycket som för att känna "smaken" av fjäll. Restaurangen serverar våra gäster en rejäl frukostbuffé, vällagad husmanskost till lunch och till kvällen den populära trerättersmiddagen som för många gäster blir dagens höjdpunkt. Vi bakar allt vårt bröd, kakor och bullar på stationen. Lokala råvaror är en viktig del av våra menyer.

Ta changsen att kombinera ett stolt yrkesliv med en magisk fjällmiljö.

      Övrigt som är bra att veta:
  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsten är säsongsanställning på 100 %.
  • Från snarast möjligt och till slutet av september. Möjlighet till fortsatt anställning under kommande vintersäsongen.
  • Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Vi håller intervjuer löpande så skicka din ansökan idag. Välkommen!
Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/ 

Ansökan