Sommarjobb på Fjällbokningen och Kundservice

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Sommarpersonal till STFs Fjällbokning och Kundservice


Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 242 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen
 
 
STFs uppdrag är att få fler att upptäcka Sverige och som en del av det erbjuder vi boenden i unika miljöer. På STFs centrala Fjällbokning hjälper vi våra gäster att boka våra fjällstationer och fjällstugor, vi ser till att online bokningar blir korrekta i våra hotellsystem och vi har koll på tillgängligheten. På STFs kundservice ligger fokus på dialog med våra medlemmar, men också med gäster som har frågor och vill boka våra anslutna boenden över hela Sverige.

Inför sommarsäsongen söker vi nu extrapersonal både på Fjällbokningen och Kundservice. Tjänsterna är stationerade på STFs huvudkontor i trevliga lokaler på söder i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Hjälpa gäster och medlemmar med bokning av våra boenden, paket och aktiviteter.
 • Besvara frågor från gäster och medlemmar via mail, telefon och chat.
 • Hantera priser, tillgänglighet och hantera bokningar i våra system.

Vi söker dig som:

 • Är serviceinriktad och har ett intresse för försäljning.
 • Är strukturerad, noggrann och har vana från administration.
 • Har kunskap i PMS system.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet.
 • Har fjäll- och friluftsintresse.
 • Har du dessutom erfarenhet från andra verksamhets- och/eller ärendehanteringssystem är det ett extra plus.

Vi erbjuder dig:

 • Ett sommarjobb under perioden juni tom augusti/september. Företrädelsevis hela perioden, men som minst 15 juni-14 augusti.
 • Ett ljust och öppet kontor på Söder i Stockholm
 • Vi följer Visitas kollektivavtal

 
Välkommen med din ansökan senast den 2 mars 2020. Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse. 
Har du några frågor kontakta vår Bokningschef Charlotte Berninge: charlotte.berninge@stfturist.se 

Ansökan