Vi söker platschef till STF Malmö City Hotell & Vandrarhem

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


STF Malmö City Hotell & Vandrarhem ligger centralt i Malmö. På anläggningen finns totalt 48 rum med såväl vandrarhem- som hotellrumsstandard. I foajé, frukostmatsal och gästkök träffas gäster från hela världen, och sommartid blir innegården en given mötesplats.

Vi erbjuder dig ett arbete inom en organisation där värderingar är viktiga och där vårt gemensamma mål är att få fler att upptäcka Sverige.
För att passa i denna roll är du en resultatdriven person med mycket energi som brinner för att driva en anläggning och älskar att vara en del av den dagliga verksamheten. Då anläggningen är relativt liten kommer delar av tjänsten innebära arbete i den dagliga driften.

Som platschef har du ett övergripande drift och resultatansvar och du ansvarar för anläggningens både hårda och mjuka värden.
För att det ska bli en ”perfect match” mellan dig och jobbet tror vi att det är några egenskaper som karaktäriserar dig:
  • Du har en positiv grundinställning och mycket energi.
  • Trivs bäst när du får vara en aktiv del av driften och möta gästen.
  • Drivs av att göra bra resultat.
  • Du är en ”doer”, trygg och tydlig i din ledarroll och gillar att få andra att växa.
Det är av stor betydelse att du har arbetet som ledare motsvarande minst avdelningschefsnivå inom besöksnäringen ett par års tid eller längre för att skapa rätt förutsättningar i din roll.

Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Är det här du? Tveka då inte att söka tjänsten.  Intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan