Teamledare restaurang STF Abisko, Norrskens-/Skidsäsong 2019-2020

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Lockar en kombinationen av restaurang, ansvar, norrsken och skidåkning?
Då är du kanske en av våra teamledare i restaurangen inför kommande säsong.

Som teamledare i vår restaurang kommer du att:

 • Ansvara för den operativa driften under dina arbetspass.

 • Fördela arbetet och säkerställa att rutiner efterföljs.

 • Delta i det dagliga arbetet i restaurangen.

 • Arbeta för en väl fungerande verksamhet med nöjda gäster.

Vår restaurang serverar frukost- och lunchbuffé samt trerätters middag. Den är öppen mellan klockan 7.30 och 22.00. Dessutom serverar vi middagar i Aurora Sky Station på berget Nuolja under norrskenssäsongen. Vi arbetar miljömedvetet och har stort fokus på gästens totalupplevelse. 


Som teamledare i vår restaurang är du en lagspelare som gillar att planera, coacha, följa upp och lösa situationer som uppstår. Naturligtvis skall du gilla att jobba med service!


Du har tidigare arbetserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

Övrigt som är bra att veta:

 • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.

 • Säsongen sträcker sig mellan den 18:e november 2019 och den 4:e maj 2020. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, men i nödfall kan detta frångås. 

 • Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.

 • Du kommer att rapportera till vår restaurangansvariga.

  Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden. 

  Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/
   

Ansökan