Serveringspersonal till STF Abisko, Aug-Sep 2019

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.
Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker positiv och serviceinriktad serveringspersonal!

Vår restaurang serverar frukost- och lunchbuffé samt trerätters middag. Den är öppen mellan 07.30 och 22.00. Vi arbetar miljömedvetet och har stort fokus på gästens totalupplevelse.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att duka och förbereda, servera våra gäster, ta hand om betalningen och hålla ordning i restaurangen. Du är positiv, har hög social kompetens och är engagerad i ditt arbete. Vissa tider kan det vara hög stressnivå så vi förväntar oss att du arbetar i högt tempo och klarar av pressade situationer. Du tycker om att arbeta i team likväl som ensam.

Du har tidigare arbetserfarenhet av servering på restaurang och kan prata svenska och engelska flytande.

Övrigt som är bra att veta:

  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
  • Perioden vi söker ett par servitriser för är från början av augusti till slutet av september. Möjlighet till fortsatt anställning finns också under vintersäsongen med start i november. 
  • Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.
Läs gärna mer om oss på https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/

Ansökan