Fjällvärd till Blåhammaren Fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Som Fjällvärd på STF Blåhammaren Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor, men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap. Som anställd hos oss får du en arbetsorganisation som sätter gästerna och medarbetarna i första hand.

I Jämtlandsfjällen finns fyra fjällstationer;
Storulvån, Blåhammaren, Sylarna och Helags.  Alla dessa har olika förutsättningar men jobbar med samma mål; att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Vi rekryterar nu nya medarbetare till Blåhammaren Fjällstation vars koncept är den omtalade 3-rättersmiddagen och gästmötet.

Vi söker dig som vill arbeta med oss och för våra gäster från 15 augusti - 1 oktober 2019. Förutom sängplatser och naturupplevelser så bygger vår verksamhet på möten mellan människor. Vi tror att vi i mötet med våra gäster skapar minnen, levererar kunskap och bjuder på upplevelser utöver det vanliga. För att vi ska kunna fortsätta att skapa dessa unika möten och upplevelser behöver vi nu Dig, - som är engagerad, nyfiken, tycker om att bjuda på dig själv och alltid är redo att leverera gästservice i världsklass!

Vi bor och jobbar tillsammans vilket betyder att du behöver vara duktig på att arbeta i team och uppskattar att bo kollektivt. På Blåhammaren arbetar fjällvärden med allt, det kan innefatta allt från disk, städ, butik, reception och servering. Att alla samarbetar och hjälps åt är en förutsättning för att få anläggningarna att fungera så bra som möjligt. Skriv gärna i din ansökan om du har särskilda önskemål kring arbetsuppgift. Meriterande är tidigare erfarenhet från hotell & servicebranschen samt kunskap inom kassasystemet Cesar och bokningssystemet Hotsoft.

 Övrigt som är bra att veta:
  • Sommarsäsongen sträcker sig till 30 september, med några extra dagar före och efter för introduktion och avslut.
  • Anställningen startar 15 augusti. Skriv i din ansökan om du kan starta tidigare/senare.
  • Lön enligt kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning enligt HRF;s kollektivavtal med 80-100% sysselsättningsgrad.
  • Anställningen är helinackordering i kost, vilket innebär att du bor och äter på fjällstationen. Detta betalar du för enligt avtal. Personalboende i separat hus med delat rum.
  • För med information om Blåhammaren: https://www.svenskaturistforeningen.se/anlaggningar/stf-blahammaren-fjallstation 
Anställning sker löpande, skicka därför in din ansökan med personligt brev och CV redan idag!

Vi ta endast emot ansökningar via denna annons.
Frågor? Använd kontaktuppgifterna nedan.

Platschef STF Blåhammaren: alexandra.lundgren@stfturist.se

Ansökan