Köksbiträde till teamet på STF Saltoluokta Fjällstation!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Saltoluokta Fjällstation söker ett köksbiträde till sommaren 2019!

Svenska Tristföreningen är en av Sveriges största idella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler ska få möjlighet att och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om att utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har ca 230 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling Internationell  med 4000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ca 65 lokalavdelningar. STF ger ut tidningen Turist. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se eller facebook.com/svenskaturistforeningen 

Spendera sommaren i Lapplandsfjällen, nära nationalparkerna Stora Sjöfallet och Sarek, på gränsen till världsarvet Laponia. STF Saltoluokta Fjällstation är känt för sin trerättersmeny med lokala smaker i den vackra stationsbyggnaden från 1918. I vår kravmärkta restaurang serveras frukost , lunch, fika och middag alla dagar i veckan. I sommar behöver vi förstärka vårt köksteam med ytterligare ett köksbiträde - är det du?

Drömmer du om att arbeta med fina råvaror, i ett litet sammansvetsat team i en storslagen miljö så kan det här vara helt rätt plats för dig. 
Inför sommaren 2019 söker vi engagerade medarbetare som älskar att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. Övriga tjänster är fördelade på: städ, reception & butik, restaurang, guidening och fastighetsskötsel/vaktmästeri. Vi ser en styrka i att hjälpas åt, och stötta varandra över avdelningarna. 

Till vårt köksteam söker vi dig som vill bjuda våra gäster på en mat- och dryckesupplevelser utöver det vanliga. Som förgyller dagen både för den som har vandrat långt och länge eller för den som stannar flera nätter för att umgås framför brasan och titta på utsikten. 
Varje kväll bjuder vi våra gäster till en trerättersmiddag med lokala smaker. Vi får det mesta av vår fisk och vårt kött från närområdet och serverar endast lokalt kött på våra middagar. Vi är stolta över att även kunna leverera fullvärdiga veganska- och specialkostalternativ och ser därför att du gärna är bekväm med det. Vår kökspersonal lagar även mat till övriga kollegor på fjällstationen. Vi har inget separat bageri utan köket står även för brödbak, fika med mera och gör även iordning mat och en del av STF:s långturer samt våra egna arrangemang. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba i kök, en utbildning i grunden är meriterande. Ett plus om du dessutom är duktig på dryck och dessutom inte drar dig för att prata framför folk. Anställningen gäller från 8/6 - 25/9.

Anställningen är helackorderad med kort det vill säga du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. Personalboende finns i separat hus och delas med övriga anställda. Du får bo i eget eller delat rum och delar på gemensamma ytor som vardagsrum, dusch, bastu och toaletter. 

Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsten är en säsongsanställning med arbetstid om 80-100%. 

Läs mer om oss på www.saltoluokta.se
Kallelse till intervju sker löpande. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. 

Frågor?
Platschef Elin Strannegård, Elin.Strannegard@stfturist.se

Ansökan