Hovmästare till STF Grövelsjön Fjällstation SOMMAR 2019!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen.
Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 

STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus.

Vill du bli en del i vårt team?

Vi erbjuder våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. I matsalen finns även vårt café iDyllen där vi serverar ekologiska våfflor, hembakade kakor och bullar.

Vi söker dig som brinner för att ge god service, har hög social kompetens och är glad och positiv när du möter gästen. Varje kväll dukas matsalen upp och vi erbjuder våra gäster en 3-rätters middag som serveras från buffé.  Vid middagen arbetar vi med bordsplacering och dryckesservering där vi kan rekommendera ett dryckespaket som passar till kvällens meny.

Hovmästare

Som hovmästare organiserar och planerar du arbetet i matsalen och är arbetsledare för serveringspersonalen.
Vi söker dig som är en naturlig ledare och har förmågan att skapa trygghet i arbetsgruppen, som med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Arbetet är förlagt i huvudsak under kvällstid. Under arbetspasset är det stundtals högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig.
Du är kunnig och intresserad av mat och dryck i kombination.
Har du kassavana och tidigare erfarenhet från kassasystemet Cesar är även det meriterande.

Vi vill att du brinner för att dela med dig av dina serveringskunskaper, har relevant utbildning och gärna haft tidigare anställning i liknande befattning som arbetsledare.

För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.

Anställningsperiod 15/6-29/9 med introduktionsdagar för all personal i anslutning till säsongsstart.


Välkommen med din ansökan redan idag och låt Fjälläventyret bli din vardag!

Besök gärna vår hemsida för mer information om anläggningen och våra arrangemang;
www.svenskaturistforeningen.se/grovelsjon

Bifogag ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning med 100% sysselsättningsgrad.

 

 

Ansökan