Fjällvärd i RECEPTION och BUTIK på STF Grövelsjön Fjällstation SOMMAR 2019!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

STF Grövelsjön Fjällstation är Svenska Turistföreningens sydligaste fjällanläggning, placerad i Dalarna på gränsen till Norge och Härjedalen.
Den ursprungliga fjällstationen byggdes 1937, 816 m ö h, och har en vidunderlig utsikt över de Norska fjällen. 

STF Grövelsjön har över 150 bäddar i 65 rum, restaurang med 150 sittplatser, butik och sportuthyrning samt Spa. I omgivningen finns ca. 3.000 bäddar på andra boendeanläggningar och i fritidshus.

Vi söker nu duktiga och trevliga fjällvärdar till flera av våra avdelningar så som reception, städ, restaurang, spa och vaktmästeri. Har du kompetens inom flera områden är det meriterande.

Vill du bli en del i vårt team?

Reception

I vår reception ligger även vår välsorterade friluftsbutik där vi säljer sportartiklar, souvenirer och livsmedel. I arbetsuppgifterna som receptionist ingår att vara en god värd, in- och utcheckning av gäster, butiksförsäljning och övriga sedvanliga receptionsgöromål. 

Vi förväntar oss att du är stresstålig, har hög social kompetens och att du är en god säljare. Du är en glad och positiv person som ser möjligheter och lösningar i de situationer som kan uppstå.   

Du ska kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av arbete i hotellreception och/eller friluftsbutik. Det är mycket meriterande om du har arbetat i bokningssystemet Hotsoft och kassasystemet Cesar.

För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.

Anställningsperiod 15/6-29/9 med introduktionsdagar för all personal i anslutning till säsongstart.

Välkommen med din ansökan redan idag och låt Fjälläventyret bli din vardag!

Besök gärna vår hemsida för mer information om anläggningen och våra arrangemang;
www.svenskaturistforeningen.se/grovelsjon
Ansök genom att bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser.
Lön enligt kollektiv med Hotell- och restaurangfacket.
Vi erbjuder personalboende i eget eller delat rum.
Tjänsten är en säsongsanställning med 80-100% sysselsättningsgrad.

Ansökan