Receptionschef

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


STF af Chapman och Skeppsholmen söker nu en erfaren och passionerad receptionschef med försäljningsdriv.
Som receptionschef kommer du att leda och fördela arbetet i hotellreceptionen. Ditt arbetsteam består av åtta härliga medarbetare och extrapersonal. Du drivs av att sätta höga mål och hittar arbetssätt som skapar motivation i teamet för att uppnå målen.
Du vill sälja vårt vandrarhem med ditt passionerade driv och lämna intryck så att gästerna får en riktig trevlig upplevelse och vill återvända.  Du trivs i en arbetsmiljö som har en hög flexibilitet, där du är en del av den dagliga driften och där det är naturligt att även hjälpa till på andra avdelningar när det krävs. Har du dessutom ett genuint intresse av kulturarv och turism, då är detta platsen för dig!

Önskad egenskaper
 • Du är en trygg, handlingskraftig och engagerad ledare med god självinsikt och högt driv.
 • Du är lösningsorienterad, är flexibel och har ett prestigelöst förhållningssätt.
 • Du har positiv energi som smittar av sig och inspirerar andra.
 • Du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare och är bekväm med att arbeta självständigt.
 • Du har ett gott öga för siffror och är resultatorienterad.
 • Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal - du har service i ditt DNA. 
 • Som chef hos oss är du Omtänksam Nyfiken, Ärlig, Professionell, Engagerad och ser svenska turistföreningens värderingar som dina – ONÄPE!

  Tidigare erfarenheter
 • Relevant högre utbildning inom hotell och/eller turism
 • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete i ledande befattning med personalansvar, tex som receptions eller bokningssansvarig.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Reception/boknings eller revenuearbete gärna med erfarenhet från OTAkanaler
 • Att driva försäljning och gästnöjdhet
 • Meriterande om du har god IT-förståelse och arbetat i hotellsystemet Suite 8 eller Hotsoft 8
   
  Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll
  Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation finns, drömmar du tex om att bli platschef eller driva eget vandrarhem någonstans i Sverige i framtiden, kan vi coacha dig till att nå ditt mål. Vi ser fram emot att välkomna dig!
   
  Anställningsvillkor:
  Tillsvidareanställning 100%
  Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
  Tjänsten är dagtid mån-fredag, helg/kvällstjänstgöring kan förekomma
  Du rapporterar till vår platschef
  Tillträde enl. överenskommels
  Vi tillämpar lagar & avtal enl Visitas kollektivavtal med Unionen
   
   
  Information Om tjänsten
  Lämnas av Anneli Arvidzon, platschef,  anneli.arvidzon@stfturist.se eller 070-2589472
  Vi tar endast emot ansökningar via STAFFREC, där du bifogar cv och personligt brev senast  2019-01-27.  Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång.

  Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan