STF Abisko Turiststation söker Hotellchef

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Hotellchef till STF Abisko Turiststation  
STF Abisko Turiststation är Svenska Turistföreningens nordligaste Turiststation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.
 
Även om vi har höga förväntningar på din arbetsinsats så är livet här i Abisko så mycket mer än arbetet. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.
 
Vill du bli en del av vårt team? Vi söker nu en Hotellchef till vår fantastiska anläggning.
 
Som Hotellchef på Abisko Turiststation har du utvecklings- och resultatansvar för driften av hotellet där fyra avdelningar ingår: reception, städ, butik samt grupp- & agentbokningen. Du har personalansvar för dessa verksamhetsdelar och ansvar för att verksamhetsplan och budgetmål infrias. I ansvaret ingår även försäljning mot internationella marknader genom agenter och tour operatörer. I uppdraget som Hotellchef är du ställföreträdande platschef.
 
Vi söker dig som är strukturerad med förmåga att planera och prioritera samt har ett sinne för affärer, god ekonomisk och analytisk förmåga och en säljande personlighet. Du är en social person som älskar mötet med människor och ser utmaningar som stimulerande och som trivs med att vara ett av anläggningens ansikten utåt och medverka i nätverk. Du bör även uppskatta friluftsliv och att bo i Abisko-området.

Gymnasieutbildning är ett krav. Högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning mot ekonomi, marknadsföring, turism, hotell eller annat för verksamheten relevant område är meriterande. Vi ser gärna att du har flera års dokumenterad erfarenhet från liknande arbete, t ex som hotellchef och att du har erfarenhet från att ha arbetat i drift. Tidigare arbete med försäljning, gärna på operativ nivå, är också meriterande. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift samt har kunskap kring agentbokning/avtalshantering
 
Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde under våren 2019 eller enligt överenskommelse. Du rapporterar till platschef. Placeringsort Abisko med bostad i omnejd Abisko/Kirunaområdet.
  
Ansökan:
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Urvalet Executive. Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.
Mer information om rekryteringsprocessen hittar du på Urvalets hemsida www.urvalet.se där du även skickar in din ansökan. Obs! Vi tar inte emot ansökningar på mail. Välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Wiltbourn, linda.wiltbourn@urvalet.se, tel 08-718 00 58, vid eventuella frågor.
 
Varmt välkommen med din ansökan!


Länk till annons på urvalet.se: https://www.urvalet.se/aktuella-uppdrag/?_p=job&_id=104863