Linbananeskötare STF Abisko Fjällstation Skidsäsong Nuolja Offpist 2019

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Vill du bli en del av vårt team? Vi söker vi duktiga och drivna medarbetare till Nuolja Offpist och vår linbana under skidsäsongen.
Nuolja Offpist är vad det heter – en linbana, inga snökanoner, inga pistmaskiner, bara riktig skidåkning.
Du ska gilla att möta och ta hand om våra gäster på ett välkomnande och professionellt sätt då tjänsten innebär väldigt mycket direkt gästkontakt.
Du måste även klara av att göra flera saker samtidigt då arbetet innebär drift av linbanan och gästkontakt på samma gång.
Det är viktigt att du pratar svenska och engelska mycket väl och att du gillar att prata med människor från jordens alla hörn. Det är naturligtvis meriterande om du kan ytterligare något språk.

Allt som finns uppe på bergsstationen körs upp med linbanan och det innebär att du får göra en del tunga lyft. Du ska gilla att jobba och se fler lösningar än problem.
Meriterande är om du har/är:
  • Kassavana
  • Tidigare erfarenhet av liftar/linbanor.
  • Ett tekniskt intresse då en del av underhållet görs av dem som arbetar i linbanan
  • Snöskoterförarbevis
  • Bra på att åka Offpist
Tjänsten under skidsäsongen är huvudsakligen dagtid och börjar i mitten av februari och löper på till slutet av april. Anställningsgraden är på ca 70-80% vilket innebär att du kommer hinna med en hel del skidåkning på din fritid! Det finns även möjlighet att stanna kvar in i maj månad och jobba med underhåll av linbanan.
Övriga arbetsuppgifter på STF Abisko Fjällstation förekommer.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa hos oss. Vi följer HRF:s avtal. Vi har personalboende. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi gör intervjuer löpande under annonseringstiden.
Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller per brev. 

Ansökan