Platschef Storulvåns Fjällstation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 250 och STF omsätter ungefär 330 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


STF Storulvån ligger i Jämtland och är både en inkörsport till STFs övriga fjällstationer men också en oas, en mötesplats och ett aktivitetscentrum för den som gillar friluftsliv.
Anläggningen har fått en ordentlig ansiktslyftning och nu söker vi en affärsmässig ledstjärna som brinner för det goda värdskapet och älskar att vara och bo på fjället.
  

Vi erbjuder dig ett arbete inom en organisation där värderingar är viktiga och där vårt gemensamma mål är att få fler att upptäcka Sverige. För att passa i denna roll är du en resultatdriven person med mycket energi med passion för att driva en anläggning.
Som platschef har du ett övergripande drift och resultatansvar. Du får ett brett ansvar för anläggningens både hårda och mjuka värden.

Att vara platschef i STFs fjällverksamhet är till stora delar ett livsstilsyrke. Gediget intresse för friluftsliv och hög fjällkompetens är en förutsättning. 

Önskad yrkeskompetens och krav på tidigare erfarenhet:
  • Dokumenterad erfarenhet från liknande befattning är ett krav.
  • Vi söker dig med erfarenhet från arbete i fjällvärden. 
  • Vana att arbeta självständigt mot tydliga ekonomiska mål och har dokumenterad erfarenhet av att planera, leda och utveckla verksamhet.
  • Vi söker en person med ett tydligt och väl utvecklat ledarskap. Har du erfarenhet av att leda genom andra är det ett plus.
  • Trivas med att vara ett av anläggningens ansikten utåt och medverka i nätverk.

Du kommer rapportera till Operativ chef för egna anläggningar, Camilla Dahlman, camilla.dahlman@stfturist.se 
 
Tjänsten avser heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Facklig representant: Johanna Murray (Unionen) Tel 08-463 21 17

Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2 januari. Intervjuer sker löpande

Ansökan