STF Jämtlandsfjällen söker fjällvärdar vinter 2023

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


Drömmer du om en annorlunda vinter?
Som Fjällvärd hos STF i Jämtlandsfjällen erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor, men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap. Som anställd hos oss får du en arbetsorganisation som sätter gästerna och medarbetarna i första hand.

I Jämtlandsfjällen finns fyra fjällstationer;
Storulvån, Blåhammaren, Sylarna och Helags.  Alla dessa har olika förutsättningar men jobbar med samma mål; att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster. Vi rekryterar nu nya medarbetare till samtliga av dessa fjällstationer och denna rekrytering sker gemensamt.

Vi söker dig som vill arbeta med oss och för våra gäster under vintersäsongen 2023. Förutom sängplatser och naturupplevelser så bygger vår verksamhet på möten mellan människor. Vi tror att vi i mötet med våra gäster skapar minnen, levererar kunskap och bjuder på upplevelser utöver det vanliga. För att vi ska kunna fortsätta att skapa dessa unika möten och upplevelser behöver vi nu dig - som är engagerad, stresstålig, tycker om att bjuda på dig själv och alltid är redo att leverera gästservice i världsklass!

På fjället är vi relativt små arbetsgrupper, vilket innebär att vi gärna ser att du kan ta egna initiativ, är flexibel och inte tvekar på att ta dig an utmaningar. Vi bor och jobbar tillsammans vilket betyder att du behöver vara duktig på att arbeta i team och uppskattar att bo kollektivt. Vi söker dig som har vana från eller utmanas av att arbeta med:
  • Reception och butik
  • Lokalvård och fastighetsskötsel
  • Frukost, lunch och kvällsservering
  • Enklare matlagning och bageri
De flesta tjänsterna är mångfacetterade och innehåller flera av dessa arbetsområden. Att alla samarbetar och hjälps åt är en förutsättning för att få anläggningarna att fungera så bra som möjligt. Baserat på dina tidigare erfarenheter och önskemål om arbetsuppgifter försöker vi att optimera anställningarna på de olika anläggningarna. Skriv gärna i din ansökan om du har särskilda önskemål kring arbetsuppgift och fjällstation. Meriterande är tidigare erfarenhet från servicebranschen samt tidigare arbete i systemet hotsoft.
 
Övrigt som är bra att veta:
  • Vintersäsongen sträcker sig från mitten av februari till slutet av April med några extra dagar före och efter för introduktion och avslut. Har du önskemål om andra datum så skriv detta i ansökan. 
  • Lön enligt kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning enligt HRF;s kollektivavtal med 80-100% sysselsättningsgrad.
  • Anställningen är helinackordering i kost, vilket innebär att du bor och äter på fjällstationen. Detta betalar du för enligt avtal. Personalboende i separat hus med eget eller delat rum.
  • För med information om respektive anläggning; www.svenskaturistforeningen.se/jamtlandsfjallen
Kallelse till intervjuer via Teams sker löpande, skicka därför in din ansökan med personligt brev och CV redan idag!
Efter den 31:a Augusti kommer vi inte ta emot fler ansökningar.Vi ta endast emot ansökningar via denna annons.
Frågor? Använd kontaktuppgifterna nedan.

Platschef STF Storulvån: Carl Johan Ingeström, carljohan.ingestrom@stfturist.se
Platschef STF Blåhammaren: Maria Herbert, maria.herbert@stfturist.se
Platschef STF Helags: Elin Olofsson, elin.olofsson@stfturist.se
Platschef STF Sylarna: Björn Topplänt, bjorn.topplant@stfturist.se

Med många och varma hälsningar, Platscheferna i Jämtlandsfjällen

Ansökan