STF af Chapman & Skeppsholmen söker en Vaktmästare

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


STF af Chapman & Skeppsholmen är beläget på underbara Skeppsholmen i centrala Stockholm. Totalt finns 82 rum med totalt 299 bäddar fördelade på segelfatyget Af Chapman och huvudbyggnaden med även reception, café och frukostservering. Båda anläggningarna är klassiska vandrarhem där gästen kan boka ett rum eller bara en bädd.
 
Är du omtänksam, nyfiken, äkta, professionell, engagerad?
Då är du den vi söker.

 
Som vaktmästare kommer du att arbeta över hela anläggningen med underhåll, skötsel och reparationer. Hos oss är gästen i fokus och vi jobbar alla med service och gästbemötande.
Arbetet innebär även kontakter med många olika människor samt att ta emot och utföra beställningar på uppdrag både i dator och telefon. För att trivas hos oss är du öppen, glad, initiativrik, engagerad och noggrann.
Tjänsten är på 80 % där arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
 
Personliga egenskaper:
Vi ser att du som söker har lätt för att samarbeta med andra och en god förmåga att skapa bra relationer såväl internt som externt.
Du är en person som tar ett personligt ansvar, har en egen drivkraft och ser möjligheter istället för problem.
Du trivs med att arbeta strukturerat och är ordningsam i ditt arbetssätt.
 
Krav för tjänsten:
B-körkort
Hantverkarerfarenhet
God svenska i tal och skrift
 
Skicka in din ansökan senast den 17 juni 2022. Ansökningarna tas endast emot via länken nedan.
Intervjuer sker löpande vilket kan göra att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Susanne Wallström på susanne.wallstrom@stfturist.se

Ansökan