STF Abisko Turiststation söker Fjällvärd sommarsäsong 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

STF Abisko Turiststation ligger i Abisko Nationalpark, 20 mil norr om Polcirkeln och är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation. Här har vi bedrivit besöksverksamhet sedan 1903. Vi 377 bäddar fördelade på hotellrum, vandrarhemsrum och stugor. Vår Restaurang Kungsleden och när-/uthyrningsbutik Fjällboden är KRAV-märkta. Vi bedriver även lift- och guideverksamhet. Våra besökare kommer från hela världen, året runt. Att jobba hos oss i vår bransch och vår organisation är mycket mer än ett jobb, det är en livsstil. Det ställer också krav. Gästernas förväntningar är stora och vi förväntas vara omtänksamma, nyfikna, äkta, professionella och engagerade. Stor fritidsbonus är vår unika placering mitt i en nationalpark i norra Lapplandsfjällen. Vi har naturen lättillgänglig direkt utanför dörren. Den väntar på dig, redo för stora som små äventyr! 

  
Vi söker inför sommaren ett antal tjänster till vår anläggning, främst restaurang och housekeeping. Vilket som blir din huvudavdelning beror på kompetens och tidigare erfarenheter. Erfarenhet av serviceyrken är meriterande men upplärning sker på plats. Oavsett om du är ny eller gammal inom branschen är du varmt välkommen med din ansökan om du vill spendera en sommar med att erbjuda våra gäster en fantastisk service och minnen för livet.

Tjänsten är en säsongsanställning på 85%. Anställningstid 13/6 till 20/9 och vi vill gärna att du kan jobba hela perioden. Längre ledigheter än de ordinarie beviljas inte under pågående säsong. Lönesättning sker enligt HRF’s avtal. STF är medlemmar i VISITA. Personalboende i enkelrum med egen toalett och dusch finns att hyra i anslutning till arbetsplatsen, vi har inga djurtillåtna rum. 
  
Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ett personligt brev samt CV. Ange minst två referenser. Ansökningar utan referenser behandlas i andra hand. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror vi skulle trivas med varandra. Vi intervjuar och anställer löpande under annonseringstiden. Ansökningar inkomna via E-post eller brev behandlas inte.
 

Ansökan