1:e servis till restaurangen på STF Abisko Turiststation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


På STF Abisko Fjällstation är maten en del av gästens upplevelse och för oss är det viktigt att erbjuda god mat lagad med omsorg och bra råvaror. Restaurangen erbjuder våra gäster service mellan 07,00-22.00, frukost, lunch och middag dagligen. Vi arbetar aktivt med KRAV-märkta produkter och värnar om det svenska matarvet.

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.
Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid. Närheten till Norge med dess fjordar och vackra fjäll ser vi som en bonus.

Vår restaurang serverar frukostbuffé, lunchbuffé och en tre rätters middag. Vi arbetar mycket miljömedvetet och har alltid gästen i fokus.
Vill du bli en del i vårt team?
Som 1:e servis organiserar och planerar du arbetet i matsalen och planerar och fördelar arbetet för serveringspersonalen. Du ansvarar för bordsplacering och övrig planering för dagen. Intresse för viner och professionellt bemötande när det gäller försäljning är ett krav. Du är en problemlösare och effektiv i ditt arbete.  Vid behov ersätter du också restaurangchefen och ansvarar för vissa delar av driften i matsalen.

Vi söker dig som är en naturlig ledare och har förmågan att skapa trygghet i arbetsgruppen som med glädje gör det lilla extra för att få gästen att trivas hos oss.
Under arbetspasset är det stundtals högt tempo, att vara snabb och effektiv utan att stressa är naturligt för dig.

Du är kunnig och intresserad av mat och dryck i kombination. 

Du brinner för att ge god service, har hög social kompetens och vill dela med dig av dina serveringskunskaper. Du har relevant utbildning och har gärna haft tidigare anställning i liknande befattning som arbetsledare.
För oss är det viktigt med ett gott värdskap för att vi ska kunna skapa en positiv upplevelse för gästen både före, under och efter vistelsen hos oss. Gästens förväntningar ska inte bara uppfyllas utan även överträffas. Vi värdesätter att du har en positiv, ansvarsfull och initiativrik inställning. Vi kan erbjuda dig en stimulerande miljö, trevliga arbetskamrater och tillgång till en unik natur.
Tjänsten kan vara antingen säsong eller tillsvidare anställning, vad som passar dig bäst! Tillträde efter överenskommelse, men innan sommarsäsong 2022.

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa hos oss. Vi följer HRF:s avtal. Vi erbjuder personalboende. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi gör intervjuer löpande under annonseringstiden.

Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko.

Ansökan