Bagare/Konditor till Kebnekaise, sommar 2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 246 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Kebnekaise legendariska kök söker bagare som önskar kombinera arbete med en oförglömlig sommar i fjällen!

Vill du erbjuda våra gäster rykande färskt bröd till frukost, med utsikt över Sveriges högsta toppar och blånande glaciärer. Är du engagerad,  ambitiös och noggrann? Gillar du att samarbeta och få ta egna initiativ? Gillar du fjällnatur och friluftsliv? Då har vi arbetet för dig!

STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. På sommaren är vi ofta fullbokade, våra gäster är många och tempot är högt! Det ställer höga krav på oss som arbetar här.

Inför sommarsäsong 2022 behöver vi nu nya engagerade medarbetare som tycker om att bjuda på sig själva och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp, så det är ett grundkrav att du trivs att arbeta i team, att du inte är rädd för att hugga i där det behövs, ta egna initiativ och vara flexibel. 

Vårt matkoncept  bygger på tradition och smak av historia. Vi har ett eget bageri som varje dag levererar rykande färskt bröd till frukost, lunch, middag och vår fikabuffè. Varje kväll bjuder vi våra gäster till en historisk 3-rättersmiddag, tre sittningar om 60 platser på varje. Temat är gott, rejält och lokalt. Vi ser en ära i att ta vara på allt, och jobbar effektivt för att minska svinn. Förutom att vi serverar våra gäster levererar köket också mat och bröd till övriga 60-tal medarbetare på stationen. Vi i lägger stor vikt vid personalmat eftersom vi är övertygade om att mätta magar jobbar bäst. Dessutom vill vi kunna erbjuda vegetarisk kost av samma goda standard som övrig mat, och ser gärna sökanden med extra kunskaper inom vegetarisk och vegansk matlagning. 

Vi ser gärna att du har utbildning inom och några års erfarenhet av arbete i kök och/eller bageri.

Övrigt som är bra att veta;
  • Säsongen sträcker sig mellan 17:e juni till 19:e september. 
  • Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
  • Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
  • Lön och arbete enligt HRF;s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
Kallelse till intervju sker löpande, så tveka inte!
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Har du frågor kontakta kökschef Toni Lann toni.lann@stfturist.se Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se/

Ansökan