Svenska Turistföreningen (STF) söker Byggprojektledare, Lappland

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se

Fastighetsavdelningen på Svenska Turistföreningen behöver förstärka organisationen med en byggprojektledare med placering i Lappland.

En möjlighet att få jobba med fantastiska fastigheter i en helt unik fjällmiljö.

Om rollen byggprojektledare, Lappland
I rollen som byggprojektledare hos STF kan du räkna med varierande och stimulerande dagar. Du kommer att ansvara för och driva flera parallella projekt där du ansvarar för hela genomförandet, från planering och uppstart fram till färdigt projekt och besiktning. Rollen innebär många kontakter både internt och med bygg/installations entreprenörer. Du kommer att ha budgetansvar samt se till att tidplaner, riktlinjer och regler inom kvalitet och arbetsmiljö följs och efterlevs. Du ingår i STF:s fastighetsavdelning och kommer att ansvara för byggprojekt på STF:s fjällstationer i Abisko, Kebnekaise, Saltoluokta samt stugor på norra Kungsleden. Denna roll ställer höga krav på flexibilitet och engagemang då våra fastigheter är belägna i väglöst land i fjällmiljö. Resor ingår i jobbet då projektledning på plats är en vital del i tjänsten.
Du kommer att rapportera till STF:s fastighetschef som är placerad på huvudkontoret i Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som är driven, engagerad och klarar av både praktisk byggledning och administrativa arbetsuppgifter. Du ska självständigt kunna planera och utföra byggprojekt.
Du har några års erfarenhet som till exempel platschef, projektledare, arbetsledare inom bygg eller installationsföretag.
 
Personlighet
Vi söker en social person som trivs med att bygga relationer både internt och externt.
Du behöver vara öppen för nya idéer och utmaningar och ha lätt för att lära nya saker. Då dina arbetskollegor i fastighetsavdelningen är placerade i andra delar i Sverige måste du trivas att självständigt driva projekt.

Kompetens
  • Utbildning inom bygg eller installationsteknik.
  • Jobbat i arbetsledande ställning och självständigt drivit byggprojekt.
  • B-körkort

Meriterande egenskaper
  • Installationserfarenhet av el och vvs.
  • Erfarenhet av inköp av entreprenader.
  • Erfarenhet av entreprenadjuridik.
  • Snöskoter vana och förarbevis.
  • Brinnande naturintresse.

Övrigt
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av fastighetschef, Håkan Andersson 070-365 57 12
Hakan.andersson@stfturist.se

STF erbjuder
  • En tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan, eller eventuella frågor, med dina kontaktuppgifter så snart som möjligt till


 
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.fackligt ombud är Maja Hök (Unionen) maja.hok@stfturist.se

Ansökan