STF Abisko turiststation dagreceptionist vintersäsong 2021-2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 gjort det möjligt för människor att upptäcka Sverige genom att inspirera och möjliggöra små och stora äventyr. Vi värnar om Sveriges natur- och kulturmiljöer så att även kommande generationer kan fortsätta att upptäcka dem. Föreningen har cirka 258 000 medlemmar och ungefär 250 genuina och personliga boenden i Sverige. Har du sett ett har du långt ifrån sett alla. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på våra boenden och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se


STF Abisko Turiststation är placerad i Abisko Nationalpark och är Svenska Turistföreningens nordligaste anläggning. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt. Att jobba i Abisko är så mycket mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Med vår unika plats mitt i en nationalpark är det lätt att ha en aktiv fritid.

Vi söker ytterligare en nyfiken och engagerad receptionist med gott värdskap med omgående tillträde.
  
Arbetsuppgifterna i receptionen omfattar sysslor så som in-/utcheckning, kassahantering, Epost- och telefonförfrågningar, förmedlande av information externt och internt, införsäljning av våra och våra samarbetspartners aktiviteter samt stöttning kollegor emellan – oavsett avdelning. 

Vi söker dig som kan hjälpa och vägleda våra norrskensbesökare under vår intensiva norrskenssäsong.
Från mitten av februari är viss del av våra besökare även skidåkare.
Du har ett naturligt gott värdskap och äkta intresse för de gäster du möter. Du håller huvudet kallt i oväntade situationer, klarar intensiva perioder på ett strukturerat sätt, vågar fatta egna beslut och är nyfiken och engagerad i vår externa och interna miljö. Matematiskt och logiskt tänkande är en stor del av arbetsdagen. Du måste kunna känna av och bemöta olika gäster med olika bakgrund på det sätt de har behov av. Varje dag bjuder på nya upplevelser och erfarenheter. Tillsammans med kollegorna på den egna och våra övriga avdelningar behöver du lösa situationer som uppstår. 

För att trivas med denna tjänst behöver du erfarenhet från liknande kundintensiva miljöer. Tidigare erfarenhet från Hotsoft 8, Citybreak och Office-paketet är meriterande. Utöver svenska och engelska  flytande i tal och skrift är goda kunskaper i ytterligare ett större språk, 1:a hjälpen utbildning samt körkort är meriterande.

Övrigt som är bra att veta:
  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80% där variationer kan förekomma.
  • Säsongen sträcker sig 18/11 2021 - 24/4 2022
  • Arbetspassen fördelas på morgon-, kvälls- och splitpass. Schemat är rullande. Längre ledigheter än de schemalagda beviljas inte under pågående säsong.
  • Du har möjlighet att hyra bostad av oss i personalboende ca 400 meter från arbetsplatsen. Vi erbjuder enkelrum med dusch och toalett. Kök och allmänna ytor delas med övriga säsongskollegor.
  • Anställning sker löpande med omedelbart tillträde

Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök så fort som möjligt då vi håller intervjuer och anställer löpande under annonseringstiden.
Vid överenskommen anställning ska vissa onlineutbildningar utföras innan anställningens påbörjande.

Lär dig mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko samt www.auroraskystation.seAnsökan