Fastighetsskötare till STF Kebnekaise fjällstation, vinter 2022!

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Vi söker en fastighetsskötare till STF Kebnekaise, vintern 2022.

Är du effektiv, praktisk och noggrann? Gillar du att samarbeta och ta ansvar? Kan du ta egna initiativ? Gillar du natur och friluftsliv? Svarat ja på dessa frågor?
Då har vi arbetet för dig!
STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land, vid foten av Sveriges högsta berg. Här finns 220 bäddar, restaurang med drygt 100 sittplatser och fullständiga rättigheter, bageri, konferenslokaler, butik, uthyrning och en sportavdelning som guidar våra gäster till äventyr i Kebnekaises massiv. Vi har ett flertal byggnader, såsom huvudbyggnad, servicehus ( med hygienutrymmen, gästkök), fyra gästhus och ett personalhus.

Inför vintersäsongen 2022 behöver vi nu en ny engagerad medarbetare som tycker om att bjuda på sig själv och alltid levererar gästservice i världsklass. På fjället är vi en relativt liten arbetsgrupp så det är ett grundkrav att du trivs med att arbeta i team och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du tar även egna initiativ och är flexibel.  

Till vårt fastighetsteam söker vi dig som brinner för att hålla fjällstationen funktionell, driftsäker och att vi upprätthåller ordning i våra byggnader och lokaler som då ger ett gott intryck för våra gäster! Ditt jobb är varierat och innehållsrikt men samtidigt ansvarsfullt. Du sköter dagliga rutiner vad gäller sophantering, förebyggande brandskyddsarbete, underhåll av vatten och reningsverk samt är stationens högra hand när saker behöver ses över, underhållas eller lagas. Du arbetar också från förberedelse till avslut i stationens mindre fastighetsprojekt. Det är du som lossar matleveranser och lastar returer vid stationens varutransporter som vintertid sker med pistmaskin (utförs av lokal entreprenör). Vi ser att du som söker denna tjänst har ett öga för helheten, kan praktiska detaljer och är van att jobba effektivt och förebyggande. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och relevanta utbildningar är meriterande.

Övrigt som är bra att veta:
  • Säsongen sträcker sig mellan den 2:a mars och den 25:e april. Generellt sett sträcker sig anställningarna över hela säsongen, och vi söker i första hand du som har möjlighet att arbeta hela perioden. 
  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 80-100%.
  • Anställningen är helinackordering med kost, dvs. du bor och äter på fjällstationen och betalar för detta enligt avtal. 
  • Personalboende i separat hus, delas med övriga anställda. 
Kallelse till intervju sker löpande.
Bifoga därför CV och personligt brev och skicka in din ansökan redan idag!
Vid frågor, kontakta vår Driftchef fastighet André Svendsen andre.svendsen@stfturist.se eller 070 2474711
Läs mer om oss på www.stfkebnekaise.se

Ansökan