Vi söker diskare till STF Abisko Turiststation, Norrsken och skidsäsong, Vinter 2021/2022

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

STF Abisko Fjällstation är Svenska Turistföreningens nordligaste fjällstation och är placerad i Abisko Nationalpark. Här har vi funnits i över 110 år. Vi har 377 bäddar, KRAV 2-märkt restaurang, KRAV-märkt butik med uthyrning av friluftsutrustning, linbana och guideverksamhet. Gästerna som besöker oss kommer från hela världen, året runt.

Vill du bli en del av vårt team? Vi söker nu diskare som inte är rädda för att hugga i!

Du är en viktig kugge i köks- och restaurangteamet då du hela tiden ser till att det finns rena kärl till våra gäster och för vår arbetande kökspersonal. Stundvis är tempot högt och du bör ha hög toleransnivå för hektiska stunder. Samtidigt är det viktigt att vara noggrann så att disken är skinande ren. Du ska ha lätt för att kommunicera med dina arbetskamrater och inte vara rädd för att hugga i.

Grundläggande kunskap i livsmedelshantering och hygien är viktigt. Det är viktigt att du kan ta egna initiativ, är kreativ och att du kan arbeta självständigt utan ledning. Arbetstiden varierar från morgonpass till kvällspass.

Tidigare erfarenhet av serviceyrken är meriterande, gärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Övrigt som är bra att veta:
  • Lön och arbete enligt HRF:s kollektivavtal. Tjänsterna är säsongsanställning med en arbetstid om 85% där variationer kan förekomma.
  • Säsongen sträcker sig från mitten av november till slutet av april.
  • Nytt personalboende i närheten av fjällstationen i eget rum med dusch och toalett där du delar kök med dina säsongskollegor.
  • Du som söker skall vara 20 år fyllda.
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Berätta vem du är, varför du söker arbete hos oss i Abisko och varför du tror att du skulle passa för tjänsten. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna så fort som möjligt då vi håller intervjuer löpande under annonseringstiden.
Läs gärna mer om oss på www.svenskaturistforeningen.se/abisko

Ansökan