Grupp-/agentbokare, STF Abisko Turiststation

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


Vi söker nu grupp-/agentbokare för att förstärka vårt team på STF Abisko Turiststation.
Brinner du för försäljning? Har du värdskap i fokus? Gillar du att erbjuda service i världsklass? Är du redo för ett äventyr där arbete förenas med en mäktig fjällmiljö? 
 
STF Abisko Turiststation är beläget vid foten av fjället Nuolja, starten av Kungsleden och vid Torneträsk. Anläggningen har 390 bäddar fördelat på hotellrum, stuglägenheter och vandrahem. En restaurang där vi serverar frukost, lunch och middag. I vår fjällbod finns utrustning för turen, livsmedel samt uthyrning. Verksamheten baseras på tre huvudsäsonger; barmark, norrsken, skidor och vi erbjuder dagligen guidade upplevelser anpassade för säsongen. Till anläggningen hör även Aurora Skystation med sin linbana.
 
Arbetsuppgifter: 
 • Försäljning och administration av våra agent-, grupp- och konferensbokningar. 
 • Hantera bokningar, bevaka allotment, säkerställa offerthantering, samt fakturering. 
 • Möta upp med och stämma av med gruppen under vistelsen.
 • Uppföljning av grupper inför ankomst samt efter avresa.
 • Receptionsarbete; bokningsläge och säsong påverkar hur tiden fördelas.
Vi söker dig som: 
 • Trivs när det händer mycket samtidigt, det är bitvis ett högt tempo och våra dagar skiljer sig åt. 
 • Gillar administration och struktur samt är noggrann 
 • Som person är du tillmötesgående, framåt och lösningsorienterad 
 • Trivs med att jobba i team och förstår vikten av samarbete 
Färdigheter: 
 • Vi ser gärna tidigare erfarenhet inom rums- och konferensförsäljning  
 • Goda kunskaper i Officepaket och erfarenhet från bokningssystemet Hotsoft 8, CityBreak eller liknade är ett krav 
 • Minst 2 års erfarenhet av arbete inom vandrarhem eller hotell 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift 
Information om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsort är i Abisko. Tjänsten är 100% fördelat mellan bokning och reception, fördelning varierar beroende på säsong och beläggning. Personalboende kan ordnas. Tillträde snarast. Intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
 
Mer om anläggningen: 
https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/?_gl=1*13z9vkj*_ga*MzQwMTc0MzQuMTYyODIzMzYyMw..*_ga_TBG4P2RCFB*MTYzMDMwMTA5MC40LjAuMTYzMDMwMTA5MC4w&_ga=2.87539672.1932757922.1630301092-34017434.1628233623 
 
https://auroraskystation.se/

Ansökan