FASTIGHETSSKÖTARE TILL STF STORULVÅN FJÄLLSTATION

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen


FASTIGHETSSKÖTARE TILL STF STORULVÅN FJÄLLSTATION
 
Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!

På STF Storulvån Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, inspirerande arbete och trevliga kollegor men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap! Mitt ute på fjället men ändå bara en timme från Åre.

Vi söker en serviceinriktad FASTIGHETSSKÖTARE/DRIFTSTEKNIKER – vår trygghet vardagen!
 
Arbetet som fastighetsskötare är mycket varierande i säsong, tempo samt arbetsuppgifter. Vi söker dig som är öppensinnad inför detta arbetssätt. Den huvudsakliga arbetsplatsen är på fjällstationen, men som anställd på STF Storulvån fjällstation kan du ibland behövas på någon annan plats inom Jämtlandsfjällen för att hjälpa till på en annan station. Tjänsten innebär också att du är en del av ledningsgruppen för STF Storulvån.

På fjällstationen jobbar vi med drift, underhåll, skötsel och gästrelaterade serviceuppdrag.
 
På anläggningen har vi bland annat ett vattenreningsverk, ett avloppsreningsverk, en kompostanläggning, bergvärmepumpar, fläktrum och oljepanna.
Se till att dessa fungerar är en viktig del av arbetet samt givetvis utföra alla slags akuta reparationer inom anläggningen så att våra gäster får en fin vistelse.
 
STF Storulvån Fjällstation är utgångspunkten för besökaren till våra olika fjällstationer i Jämtlandsfjällen. Vi har 118 bäddar i 36 rum. En restaurang med ca 120 sittplatser, butik och sportuthyrning. Vi har en omfattande verksamhet av aktiviteter och guidade turer och kurser. Sommarutbudet består mestadels av vandring, löpning och av att bara njuta. På vintern är det toppturer och turskidåkning som gäller. Vi är också startpunkten för Jämtlandstriangeln.
Våra gäster är många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra.

Vi söker dig med en eller flera av följande egenskaper:
 • Förmåga till egna initiativ och förmåga att identifiera behov/åtgärda dessa 
 • Kan arbeta ensam såväl som i team 
 • Ser lösningar snarare än problem 
 • Har ett brett teknikintresse 
 • Är ordningsam och noggrann 
 • Är händig mångsysslare 
 • Är serviceinriktad och social 
 • Är vid god fysik och fysiskt aktiv 

Krav: B-körkort

Meriterande kunskaper:
 • Fastighetsteknik
 • Värme/ventilation
 • Vana av övervaknings/styrsystem
 • Ev Elkompetens
 • Avloppsreningsverk-vana
 • Vattenverk-vana
 • Har skoterkörkort, hjullastarkort och motorsågskörkort
 • Har jobbat med drifttekniska installationer

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en årsarbetstid om 100%. 
 
Ansöker gör du genom att fylla i ansökningsformuläret med ett personligt brev samt CV. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna snarast möjligt eftersom vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstidens gång. Vid eventuella frågor, kontakta Platschef Carl Johan Ingeström på carljohan.ingestrom@stfturist.se

Ansökan