Städledare till Kebnekaise, sommar 2021

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Gillar du ordning och reda, är du en bra organisatör, har du stark känsla för service?!
Njuter du dessutom av naturupplevelser i fjällmiljö och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken?!
Då är det här jobbet för dig:Städavdelningschef på STF Kebnekaise Fjällstation!
 
Svenska turistföreningen arbetar med natur- och kulturupplevelser i Sverige. På föreningens fjällstationer gör vi detta framförallt genom att erbjuda boenden i unika miljöer, goda måltider och fantastiska upplevelser mitt i fjällvärlden. Förutom sängplatser och naturupplevelser så bygger vår verksamhet på möten mellan människor. Vi tror att vi i mötet med våra gäster skapar minnen, levererar kunskap och bjuder på upplevelser utöver det vanliga.
 
STF Kebnekaise Fjällstation ligger två mil från närmaste väg, vid foten av Sveriges högsta berg. Stationen andas såväl alpin historia som upptäckarlust. Här finns totalt 218 bäddar, en restaurang med fullständiga rättigheter och sportverksamhet med både uthyrning och guider. Totalt bor och arbetar mellan 25-60personer på stationen, beroende på säsong. Våra gäster är många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en.

Som städledare har du ansvarar du för att fjällstationen och fokus på det värdskap som genererar ett fint, välstädat, välkomnande intryck och du ger våra gäster inspiration att själva också bidra till en ren miljö, både inom- och utomhus. Vi vill att vår fjällstation ska vara mysig och hemtrevlig med en känsla som återspeglar fjället med dess natur och miljö. Det är en självklarhet att det ska vara rent, snyggt och prydligt i både rum och allmänna ytor.

Du är en tydlig ledare och organisatör med mycket energi och som gläds åt nöjda gäster som trivs hos oss. Du har förmågan att entusiasmera dina städkollegor så att de trivs på arbetet och har roligt tillsammans. Din arbetsgrupp består av 3-4 personer. Slutligen är du lösningsfokuserad och har lätt för att improvisera om situationen så kräver.
 
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • arbetsleda och själv delta i det dagliga arbetet på avdelningen 
  • schemalägga
  • utforma rutiner och utveckla arbetsätt
  • beställa utrustning och förbrukningsmaterial
Vi vill att du har några års erfarenhet av hotellstäd, gärna i ledande position.

Vi följer HRFs avtal och erbjuder personalboende. 
Lön enligt kollektivavtal med hotell- och restaurangfacket.
Tjänsten är säsongsanställning med 80-100% sysselsättningsgrad. Säsongsanställning mitten på februari -april samt juni-september.

Skicka din ansökan redan idag med personligt brev där du berättar vem du är och vad du har gjort.
Bifoga även ditt CV och ange minst två referenser.
Vid eventuella frågor, kontakta Platschef Marit Sarri på mobilnr 0578004370 eller marit.sarri@stfturist.se

Ansökan