STF Abisko Turiststation söker husfru

Svenska Turistföreningen är en av Sveriges största ideella organisationer och har sedan starten 1885 varit pionjärer för att upptäcka Sverige. Genom att guida och inspirera till små och stora äventyr vill vi att fler människor ska få möjligheten att förstå och dela vår upptäckarlust. Vi vill värna om och utveckla våra unika miljöer så att vi kan lämna över dem till nästa generation. Föreningen har cirka 240 000 medlemmar och ungefär 300 boenden i Sverige, från fyr och fjällstation till skepp och hotell. Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen Hostelling International med 4 000 anläggningar i 90 länder. Varje år arrangeras tusentals aktiviteter och kurser på anläggningarna och i föreningens ungefär 65 lokalavdelningar. STF ger ut medlemstidningen Turist. Helårsanställda är cirka 270 och STF omsätter ungefär 370 miljoner kronor. Läs mer om STF och upptäck Sverige på www.svenskaturistforeningen.se/ eller www.facebook.com/svenskaturistforeningen

Vår husfru kommer att vara tjänstledig under sommar/höst och vi söker nu dig som vill bli en del av vårt team och som känner stolthet för yrket.

Som person är du passionerad, proffsig och tålmodig. Du uppskattar människor, är självständig, driven och social. Du har ett genuint intresse för gästen, verksamheten och dina medarbetare. 

I rollen som husfru leder och fördelar du arbetet inom avdelningen. Du deltar i driften och kan utföra de uppgifter som teamet jobbar med. Du har erfarenhet från liknande tjänster, är en duktig organisatör, har sinne för detaljer. Som husfru har du bl.a. en tät dialog med reception, fastighetsavdelning och gäster så förmåga till flexiblitet och samarbete är centralt.

STF Abisko Turiststation har 377 bäddar fördelat på hotellrum, stugor och vandrarhem. Städavdelningen består av 6-10 medarbetare, lite beroende på säsong. Städavdelningen ansvarar för daglig skötsel av stationens samtliga gästytor.

Vi använder Hotsoft8 som hotellsystem. Goda kunskaper i svenska och engelska. Vi lägger stor vikt till dina personliga egenskaper. Arbetstider är förlagda på såväl vardagar som helger.

Nyfiken på att veta mer? https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-abisko-turiststation/

Välkommen med din ansökan redan idag och låt fjälläventyret bli din vardag!

Ansök genom att bifoga ett personligt brev med CV och ange minst två referenser. Lön efter ök. Villkor enligt kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket. Vi erbjuder personalboende i pentrylägenhet. Tillträde 10 juni eller enl ök. och anställning tills sista september.

Ansökan